· · Коментари: 0

Млада ЈАВНО понизила госта због ПОКЛОНА који је добила, а онда је уследио БРУТАЛАН одговор

Када присуствујете венчању, традиционално је да понесете поклон за срећан пар, али наравно нико то заправо не захтева.

1644866215_vencanje.jpg
Фото: депоситпхотос

Неки људи купују у регистру да би младенцима дали предмет који ће им помоћи у новом заједничком животу. Други бирају нешто по свом избору.

Прочитајте још: ЧЕТИРИ ГОДИНЕ РАДИО 20 МИНУТА: Тужио фирму за ДОСАДУ НА ПОСЛУ И ДОБИО 40 000 ЕВРА

Једна гошћа на венчању одлучила је да смисли сопствену идеју за поклон и пару је поклонила гомилу посластица. Унутар корпе налазили су се бројни предмети, укључујући слаткише, теглу белог слеза, кекс и хрскаво месо.

 „Живот је укусан - уживајте“

Пратила га је картица на којој је писало: „Живот је укусан - уживајте“. Ипак, овај поклон се није допао млади, већ је успела и да га исмеје на друштвеним мрежама.

- Нисам сигурна да ли је то прво венчање на којем сте били, али за ваше следеће венчање ... људи дају коверте. Изгубила сам 200 долара који покривају вас и ваш тањир ... а заузврат сам добила смешну тацну. Млада је мислила да није урадила ништа лоше и да ће је корисници друштвених мрежа подржати. Ипак, то није био случај, јер су се корисници сложили да је ово што је написала, страшно.

Прочитајте још: "БАКА ЈЕ ИЗБРИСАЛА СВОЈУ ПРОШЛОСТ": Девојка урадила ДНК тест и открила да је породична историја ЛАЖ (ВИДЕО)

- На којој планети живи ова ужасна млада. Ако вам се не свиђа или не желите поклон, онда поново поклоните проклету ствар и наставите са својим животом, безобразна вешица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.