Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

Мудри, наивни или радознали: Број паса који видите на слици открива колико сте МЕНТАЛНО ЗРЕЛИ

Посматрате ли свет кроз ружичасте наочаре, или сте при доношењу одлука јако аналитични?

1637080172_pas.png
Фото: Принтскрин
Oglas

Психолог Алфред Бине је 1908. године предложио да се у научну употребу уведе термин "ментално доба" који одражава менталну стабилност когнитивних функција особе (пажња, памћење, посматрање, итд.). Касније су у концепт "менталног узраста" додате и способност прилагођавања, степен менталне стабилности и друге важне ствари.

Године често у животу не морају нужно бити повезане са зрелошћу јер постоје млади људи који су зрели за своје године, а постоје и зрели људи који понекад могу донети одлуке које се косе са њиховим годинама.

Прочитајте још: Шта сте ПРВО уочилина слици, може вам открити како се носите са ПРОМЕНАМА у животу

Овај занимљив тест са оптичком илузијом може наговестити које је ваше ментално доба. Треба само да погледате слику и избројите све псе које видите на њој.

 Запамтите, у овом тесту нема тачног или погрешног одговора.

Фото: Принтскрин

1 до 4 пса - Ваше ментално доба је 18-23 године

Ви сте у процесу учења о животу. Не оптерећујте свој ум тешким расуђивањем. Нисте навикли да будете одговорни за себе, а још више за друге. Волите да водите безбрижан начин живота. Ако мислите да ће се неко носити са неким задатком боље од вас, радо делегирате своја овлашћења.

5 паса - Ваше ментално доба је 25-30 година

Ви сте радознала, али истовремено опрезна особа. Окружени сте малим бројем истомишљеника са којима вам је пријатно. Не волите да будете одговорни за друге, подсвесно настојите да то избегнете по сваку цену. Стало вам је до будућности, али не толико да почнете да се грчевито борите за своју срећу и радикално промените свој живот.

6 паса - Ваше ментално доба је 31- 40 година

Ви сте зрела и мудра особа. Још у детињству људи око вас дивили су се вашој асертивности и амбицији. Неки су вам чак од малена говорили како ћете имати сјајну будућност. Имате високе стандарде, критични сте према људима око себе, али и према себи. Ви сте стабилна и поуздана особа, па вам верују. Имате активан и бистар ум, тако да лако можете да промените тему разговора. Они су у стању да виде ствари онакве какве заиста јесу. Аналитични су и у свему праве стратегију.

7 паса Ваше ментално доба је 10-18 година

Ви сте наивна особа која посматра свет кроз ружичасте наочаре. У животу тежите лакоћи, једноставности, имате развијену емпатију и волите да помажете другима. Волите да улепшавате догађаје и оптимистични сте. Имате тенденцију да идеализујете људе и ситуације и маштате. Волите комуникацију која дуго траје и искрена је. Имате много пријатеља са којима вам је пријатно. Ваша душа је чиста и нежна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas