Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈДУЖА КОСА НА СВЕТУ: Ана је оседела као девојчица, а косу пере само ЈЕДНОМ МЕСЕЧНО (ФОТО)

Ана Шепард (30) из Мађарске била је узнемирена када је наишла на прву седу у коси. Имала је само 13 година, а због косе, која је убрзо постала седа, добијала је увреде од својих вршњака из школе. Називали су је Круелом, популарним ликом из цртаног филма "101 далматинац", а она је сада поносна због свог упечатљивог адута.

1642964844_pjimage--18-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/prettyshepherd
Oglas

Ана данас држи светски рекорд у најдужој коси, а како каже, пере је само једном месечно. Она сматра да је то најбољи начин за негу и одржавање, а иако је чешља једном недељно, понекад се догоди да то не уради и по неколико недеља за редом.

Ана има више од 17.000 верних пратилаца на Инстаграму. Коса јој је дуга око 5 метара и својим објавама пратиоцима шаље поруку да привате своје мане и заволе их. Њен видео у ком објашњава да косу пере једном месечно, има преко милион прегледа.

"Молила сам мајку да ме пусти да офарбам косу када сам почела да изгледам попут старице. Била сам тако тужна и забринута, заиста сам изгледала старо. Људи би буљили у моје седе праменове и често бих добијала негативне критике и увреде. Ипак, временом сам научила да волим своју седу косу и она је постала мој заштитни знак", објашњава Ана.

Прочитајте још: Украјинска ЗЛАТОКОСА открила како негује ДВА МЕТРА дугу косу! (ФОТО/ВИДЕО)

Осим тога, Ана је признала да је имала неке чудне захтеве од мушких обожавалаца, укључујући једног пратиоца који јој је понудио новац да би јој лизао косу.

"Била сам изгубљена и без текста", рекла је Ана присећајући се бизарног предлога.

"Последњи пут сам се ошишала када сам имала 14 година. Отишла сам до фризера и тражила да ми скрати крајеве, али она ми је драстично скратила косу. Од тада се више никада нисам враћала фризеру. Ако икад затреба, само замолим мајку да ме подшиша, али то је само једном у неколико година", истакла је тридесетогодишњакиња.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas