Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈСКАНДАЛОЗНИЈИ ЧЛАН КРАЉЕВСКЕ ПОРОДИЦЕ: Увек су је пратиле интриге, а краљица Елизабета јој је на самрти упутила следеће речи

Реч је о жени чији је надимак "црвена ђаволица"

1712750255_Foto-Profimedia-Sara.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

"Црвена ђаволица" краљевске породице поделила је последње речи које јој је упутила бивша свекрва, краљица Елизабета.

Принц Ендру, "син скандала" краљице Елизабете и ФИлипа, имао је бројне несмотрене одлуке, због којих данас није на високим гранама у својој породици. Иако се писало да је миљеник мајке и оца, његово име уплетено је у разне контроверзне приче, од којих је она која му је највише наштетила везана за Џефрија Епстајна, те је оптужен да је сексуално напаствовао тадашњу малолетницу.

Он је од 1986. године. до 1992. године био у браку са "црвеном ђаволицом" Саром Фергусон, која је такође једна од контроверзнијих чланица породице.

Венчали су се 23. јула у Вестминстерској опатији у Лондону, а Сара, која је тада постала војвоткиња од Јорка, назвала је то "најсрећнијим даном у свом животу". Добили су две ћерке, Јуџин и Беатрис, а и након развода живели су заједно, те једно друго подржавали у бројним скандалима који су их пратили.

Тако је она, рецимо, једном приликом фотографисана са стопалом у устима другог човека, што је посебно ужаснуло њеног покојног свекра, принца Филипа.

Филип, који је преминуо 2021. године, наводно није могао да поднесе Ферги на јавним догађајима с остатком породице. Наводило се и да је краљица објавила Сарину листу дугова и да је ни сама није волела.

Ипак, пре неколико месеци се она присетила последњих речи које јој је свекрва упутила, а, подсетимо, преминула је претпрошле године.

Војвоткиња од Јорка у поткасту 'Теа Талкс wитх тхе Дутцхесс анд Сарах' испричала је детаље разговора с бившом свекрвом.

- То је последња ствар коју ми је краљица рекла: "Само буди своја, Сара", рекла је Ферги (63).

Ферги је раније рекла да се осец́ала "ослобођено" након смрти краљице Елизабете.

- Не знам да ли је одлазак краљице оно што ме наводи да мислим да сада могу отворено да кажем оно што желим да кажем без бриге да ц́у некога увредити - рекла је она - Сада сам заиста, заиста аутентична Сара.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas