Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Одлучни, стидљиви или романтични: Шта боја ОЧИЈУ говори о вашој ЛИЧНОСТИ?

Сигурно сте чули за ону изреку: "очи су огледало душе", а ово је тумачење шта би боја очију требало да симболизује.

1635616299_woman-gc40c38381_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Свака боја очију има своје симболично значење и може открити нешто о карактеру особе јер када некога погледате у очи, тада остварујете одређени контакт који је дубљи од изговорених речи.

Ово су тумачења за сваку боју очију:

Прочитајте још: Боја косе много говори о ТЕМПЕРАМЕНТУ: Шта значи ако имате плаву, црну или црвену косу, а шта ако често мењате боју?

Плаве очи

Плавооки људи су изузетно сањиви и романтични. Ипак, не успевају одмах да упознају љубав за цео живот. Припаднице лепшег пола са плавим очима су веома рањиве, лако их је повредити или наљутити, а тешко опраштају.

С друге стране, људи са плавим очима су способни, чак и након неколико година, да дословно репродукују изречене речи и тешко заборављају. Склони су честој промени расположења и снажним осећањима.

Зелене очи

Сматра се да су људи који имају зелену боју очију сврховит и одлучни. Ипак, понекад та одлучност "мутира" у тврдоглавост. Веома је тешко предвидети како ће се мистериозни зеленооки људи понашати у датој ситуацији. Такође, ови људи су врло су успешни и амбициозни, и имају добро развијену интуицију.

За њих је веома важно њихово унутрашње поверење у исправност њихових поступака, а мишљење људи који су им драги заузима почасно друго место и обично унапред израчунају последице својих поступака.

Фото: Пиксабеј

Црне очи

Људи са овом бојом очију су енергични и темпераментни. Флертовање је за њих природно као и дисање. Воле да се греју у зрацима пажње других, цео њихов живот је главна улога у фантастичној представи.

Они стално раде на својој интелигенцији, лепоти и енергији. Такође су склони авантури, а понекад су и непромишљени. Лако склапају нова познанства и обдарени су изврсним смислом за хумор. Воле да се истичу из гомиле, и не подносе притисак.

Смеђе очи

За разлику од људи са црним очима, они који имају смеђе очи су много стидљивији, повученији и рањивији. Воле сам процес сањарења и стално живе у свету маште. Економични су и прагматичне.

Њихова склоност лењости права је кочница напретка. Управо оваквим људима могу се доделити најтежи задаци јер ће сигурно пронаћи најефикаснији начин да их што пре реше. На први поглед, ово су нежна бића, али воле да раде све по свом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas