Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Откријте лепоту ваше душе: Оно што прво приметите- говори КАКО ЗРАЧИТЕ

Каквом унутрашњом лепотом зрачи ваша душа?

1692274128_12.jpg
Фото: Твитер принтсцреен/ пенсадор
Oglas

Погледајте слику и одговорите шта је прво што вам је привукло пажњу?  Ваш одговор открива каквом унутрашњом лепотом зрачи ваша душа.

Мали цветови на позадини

Ваша душа је пуна хармоније и доброте. Она зрачи слободним духом, а лепота коју поседујете је заразна.

Кад уђете у собу, заиста је осветлите и не можете да не привучете људе према себи. Све волите и прихватате као једнаке и јединствене појединце и то је ваша истинска блистава лепота. Гледате даље од површног и видите душу. У друштву се осећате сигурно и знате увек да дате прави савет. Отвореног сте срца и природе и то ће вас увек одвести на прави пут.

Цвет лотоса у средини

Фокусирана сте особа са унутрашњим миром. Знате како да дођете до онога што желите кориштећи своју памет и интелигенцију. Сигурни сте у своје способности. У животу привлачите добре и естетски лепе ствари.

Ви сте класична и елегантна душа која чврсто верује у своја уверења, а у тренутку можете да схватите коме можете веровати, а коме не.

Жена

Зрачите животом и спонтаношћу. Пуни сте жеље за авантуром и немате јасно зацртан циљ. Будите се с ужитком и уживате у сваком новом дану. Ваш радознао ум и ваша природна радозналост помажу вам да вам не буде досадно: увек ћете наћи нешто да радите. Људи вас сматрају невероватно харизматичном особом и обожавају вашу суштину. Друге често дирне ваша присутност и емпатија, а ширите љубав и лепоту где год дођете

Црвено срце

Ви сте енергична душа која је пуна живота и љубави. Имате способност да остварите све своје снове. Зрачите енергијом и сви око вас то осећају. Око вас постоји посебна позитивна аура. Забава је без вас увек мртва, а лепота којом зрачите има моћ трансформисати свет.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas