Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗА ОШТРО ОКО

ПАЖЉИВО ПОГЛЕДАЈТЕ! Оно што прво уочите на овој фотографији откриће ваше МАНЕ И ВРЛИНЕ! (ФОТО)

Покушајте и ви...

1630931121_zena.JPG
Фото: Принтсцреен/Твитер
Oglas

Људима је често тешко да буду објективни према себи. Наравно да је осуђивање других људи лакше, него осуђивање самог себе, поготово када се ради о манама појединца.

Понекад је тешко признати себи које су наше мане, али то нас све чини људима.

Оптичке илузије популарне су управо зато што откривају занимљиве чињенице о особинама људи.

Све што треба да  урадите је да погледате фотографију и, прва ствар коју угледате, открива ваше врлине и мане.

Ако сте прво угледали лице мушкарца, ваша највећа врлина је што увек можете да будете објективни, чак и у најтежим ситуацијама.

Где већина људи "пукне" под притиском, ви остајете снажни и пролазите кроз све ситуације. Ви сте врло снажна особа и ваши пријатељи то добро знају.

Ваша мана је то што често не познајете своје емоције и не показујете их другим људима.

Тешко вам је да пустите људе у ваш живот и допустите им да вас стварно упознају.

Ако сте прво угледали сто, ваша највећа врлина је што увек слушате и разумете друге људе. Имате сјајне комуникационе вештине, па вам се људи лако отварају и поверавају. Док вам је разговор јача страна, делање и одлучивање вам је велика мана.

Не волите да доносите одлуке и увек превише размишљате о њиховим исходима.

Ако сте прво угледали жену, ваша највећа врлина је ваш интелект. Ви сте врло интелигентни, а ваше слободно време волите да проводите учећи нове ствари и спознајући нове информације. Врло сте упорни и предани у извршавању својих циљева. Иако сте јако паметни, ваша највећа мана је што знате да будете непромишљени када се ради о стварима које вам нису важне.

Ако сте прво угледали столицу, ваша највећа предност је ваш јединствени поглед на свет. Можете се прилагодити свакој ситуацији. Ако је потребно, решавате све проблеме, а ако треба усрећити пријатеље, претварате се у правог забављача. У своме друштву познати сте као извор забаве. Ваша највећа мана је што не можете да останете концентрисани дуже време. Често знате да одустанете у последњем часу, ако изгубите интерес.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas