Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Питате се како је радити у компанији ИНСТАГРАМА? Ова девојка је открила све ТАЈНЕ највеће компаније (ВИДЕО)

Инстаграм је најзаступљенија друштвена мрежа у свету, а сада имате прилику да видите како изгледа и његово представништво

1596797266_instagram-2.jpg
Фото: ТикТок принтсцреен /цхристенблаире
Oglas

Девојка која је била запослена у овој компанији, објавила је снима из средишта у Сан Франциску и показала, какве услове имају запослени.

Прочитајте још: Зашто СРПСКИ ТУРИСТИ бирају баш ОВО летовалиште? Луксуз, базен спа... а ТЕСТ НА КОРОНУ НЕ ТРЕБА

Прочитајте још: Момак је желео да запроси девојку, убрзо су реаговали ВАТРОГАСЦИ, а ФОТОГРАФИЈА је обишла свет (ФОТО)

Иако сада ради на Тик Току, путем видеа открила је како је било радити за њеног претходног послодавца. Жена каже да им је био обезббеђен аутобус, с обзиром да се комплекс простире на преко 250 јутара земље и укључује више од 30 зграда. 

Фото: Принтсцреен ТИк ТОК/Цхристине Блаир

Техничарка која је радила као програмски менаџер бренда у маркетиншком тиму открила је како је радила на крову зграде на свом лаптопу, пре него што би се освежила бесплатним смутијима и гомилом грицкалица. Каже и како је по целом свету могла да путује пословном класом, укључујући у канцеларије у Токију, што је назвала невероватним искуством. Иако признаје да су канцеларије били поприлично кул, додаје како је најбољи део дефинитивно била одлична бесплатна храна - попут бара с вафлима и салатама или кафића.

 

@цхристенблаире

А даy ин тхе лифе ат ##wорк wхен и усед то wорк ат Инстаграм ##греенсцреен ##греенсцреенвидео И дид ацтуаллy wорк И сwеар лолол.

♬ yоу неед ме то хаве но идеа - пицклепаттy_39

Главни улазни простор компаније састоји се од фотографија с Инстаграма, укључујући слике мачака с хасхтагом #цатсофинстаграм, док су друга места дизајнирана за савршене селфиеје. Додала је и да је кампус осмишљен тако да изгледа попут Дизниленда и центра града Пало Алто, а садржи и играоницу где запослени могу да се опусте, као и радња са слаткишима у којој је такође све бесолатно.

Прочитајте још:  КРЕАЦИЈА ЈЕДНОГ ТАТЕ: Његова деца су хтела базен, а он им је направио сјајну ствар (ФОТО)

Поред Сан Франциска, Инстаграм има представништа у Њујорку, Паризу, Хамбургу, Сао Паолу и Дубаију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas