Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПО ЧЕМУ СЕ ИЗДВАЈАТЕ ИЗ ГОМИЛЕ? Урадите тест и откријте због које сте особине другачији и посебни

Личност је скуп каракртеристика сваког човека, а једна увек доминира и најбоље вас представља и описује. Урадите тест и сазнајте по чему се издвајате из гомиле.

1718628932_shutterstock_1928523347.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Личност је главни део онога што нас дефинише као људска биц́а, она комбинује све емоционалне, бихејвиоралне и интелектуалне компоненте начина на који комуницирамо са светом. А да ли знате која се особина код вас истиче? То ће вам открити наш тест личности.

Са неким особинама се рађамо, а неке усвајамо у окружењу у ком растемо и под чијим смо утицајем. Личности су констнта и развијају у појединцу. Док су неке неупадљиве, постоје оне које доминирају и на основу них људи стварају одређене идеје о вама као о целој личности. Урадите овај тест и сазнајте која је ваша доминантна црта личности.

Запишите своје одговоре, а затим проверите резултате на основу највец́ег броја изабраних слова испред одговора.

Како бисте описали своје понашање у друштвеном окружењу, на журки?
а) Опуштено, без осец́аја неприпадања.

б) Ја сам у улози асистента и трудим се да то урадим што боље.

ц) У разговору са особом којој је потребан савет.

Како бисте описали свој животни простор?
а) Одржаван, али са креативном слободом.

б) Свакако могу рец́и да има карактер.

ц) Пријатан, топао и одражава мене.

Коју улогу имате у кругу пријатеља?
а) Самоуверена и поуздана у исто време.

б) Одговорна и организована.

ц) Улога посматрача који зна да постави права питања.

Шта мислите шта други сматрају вашом највец́ом маном?
а) Моја отвореност и искреност.

б) Недостатак отворености за неке идеје.

ц) Сумње у одређене способности.

У каквом се простору осец́ате најудобније?
а) На отвореном, у природи.

б) Свеједно, ако је у пријатном друштву.

ц) У свом сопственом простору.

Због чега бисте се од наведеног осец́али непријатно?
а) Неиспуњено обец́ање.

б) Ако не могу да помогнем некоме.

ц) У разговору са манипулативном особом.

Као духовну животињу бирали бисте:
а) Мачка

б) Лептир

ц) Птица

РЕЗУЛТАТИ

Вец́ина одговора а)

Независни сте, али одговорни. Ово је занимљива комбинација која се спаја у вашој доминантној личности. Лако склапате пријатељства, а драги људи остају заувек у вашем животу. Видите квалитет у тим везама, чак и ако нисте у њима непрекидно. Једноставно знате како да комуницирате и улепшате дан. У стању сте да се прилагодите многим ситуацијама и волите креативне изазове.

Вец́ина одговора б)

Ваша доминантна личност заснива се на способности да се надате. Удобно вам је у свету који сами градите. Доступни сте свима и волите да будете од помоц́и, али понекад знате да подижете зидове, углавном вам ништа не ремети унутрашњи мир. Други воле да буду у вашем друштву и ви сте увек међу првима које зову ако им затреба помоц́.

Вец́ина одговора ц)

Ваша личност долази из ваше душе. Ви сте попут пријемника сигнала од других и веома сте емпатични. Имате широка интересовања, али не волите да будете у центру пажње. Уживате у интимним разговорима из којих учите о себи и другима и тако растете, усвајајуц́и нове вредности. Понекад сумњате у своје изборе, али их лако исправљате. Препустите се још мало и можда ц́ете открити неке нове светове.

Сенса 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas