Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Податак који су краљ Чарлс и принцеза Дајана годинама вешто крили: Разлог је био њјегов КОМПЛЕКС (ФОТО)

Ову информацију многи нису знали

1695031599_dajana.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Од када су се венчали, па све до принцезине смрти 1997. године, познати краљевски пар није могао да побегне од очију јавности. Медији су покушавали да ухвате сваки моменат њиховог живота, па тако постоји безброј њихових заједничких фоотграфија.

На свим сликама краљ изгледа знатно више од принцезе Дајане. Истина је да су они заправо исте висине. Обоје су високи 178 цм, а на фотографијама су овај податак вешто скривали годинама.

Дајана је морала да носи равне или ципеле са јако ниском петом како не би надвисила Чарлса. На друштвеним мрежама су многи коментарисали ову појаву и давали своја објашњења.

"Зато је увек нагињала главу према доле. Носила је и равне или врло ниске штикле", "Његово Величанство је можда стајало на кутији", закључили су неки од њих.

 

Једна професорка сматра да је разлог прикривања реалне висине заправо друштвено очекивањо да жена мора да буде нижа.

-Они су обично били намештени тако да одају утисак да је он знатно виши од ње, или барем да прикрију чињеницу да није. Покушај да Чарлс изгледа виши је друштвена преданост идеји да су мушкарци виши, а жене ниже. Када наша сопствена тела и наши партнери не следе ово правило, понекад ћемо се јако потрудити да сачувамо илузију - појаснила је професорка на Оццидентал Цоллегеу Лиса Вејд.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas