· · Коментари: 0

ПРЕМИНУО ТОКОМ ИНТИМНОГ ОДНОСА СА КОЛЕГИНИЦОМ: Порука коју је оставила супруга на споменику наљутила је породицу

Његов син стао је на страну своје мајке, али је остатак породице направио хаос.

1632389131_spomenik.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе

Када је један човек недавно умро, његова жена је одлучила да на његов надгробни споменик не уреже стандарну поруку коју људи остављају својим вољенима.

Наиме, након што је открила да ју је муж преварио, одлучила је да на његовом гробу уреже надасве необичну поруку. Када видите шта му је оставила као вечни спомен, разумећете зашто је остатак његове породице био изричито против тога.

Након што је открила његову аферу, договорила је да се на његовом гробу исклеса врло необична порука -и разумљиво је да његова породица није срец́на. Видевши шта стоји на споменику овог човека, остатак његове породице је замолио његовог сина да то што пре промени, што је он одбио, будући да је стао уз своју мајку.

Овај младић је потом на Редиту поделио своју исповест, а изненађујуће многи људи су се сложили са њим.

– Отац и мајка су пред крај његовог живота имали веома горк брак, имао је дуготрајну аферу са својом колегиницом, која је и затруднела је пре него што је он преминуо.

Планирао је да остави маму, напусти земљу, пресели се у Канаду и започне нови живот. Одбрали су и кућу за себе и све.

-Тата се иселио се и живео са својом колегиницом, када је изненада умро од срчаног удара током интимног односа.

– Папири за развод никада нису поднесени, тако да нема никакве поделе имовине. Сада смо ја, моја брац́а и сестре вец́ ван куц́е, наш најмлађи брат има 19 година и студира. Радим за технолошку компанију и тренутно сам у родном граду где помажем мами да управља његовим имањем – истакао је он и додао:

– Моја мама је била повређена и на његов надгробни споменик написала је: „У љубавном сец́ању на Џона, сина, мужа, оца и прељубника.

На чијој сте ви страни? Пишите нам у коментарима.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.