Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пришао бескућнику и поставио му једно питање: Кад је почео да плаче, променио му је живот (ВИДЕО)

Све се догодило током једног поподнева

1634563022_beskucnik-enrike.jpg
Фото: ТикТок/Цхарлие
Oglas

Један бескућник из САД прославио се на ТикТоку ни крив ни дужан, не знајући да ће му два непозната момка управо променити живот.

Они су, из само њима знаних разлога решили да улепшају бескућнику Енрикеу живот поставивши му само једно питање:

– Који је твој сан?

Када им је рекао да би волео да има свој камиончић за продају хране, истог тренутка почео је да плаче. Касније су у разговору с њим сазнали да живи у напуштеном комбију и да у току дана нема новца малтене ни за хлеб.

Момци су потом одвели бескућника у продавницу у којој је пазарио намирнице с њима. Била им је жеља да им он покаже да ли заиста тако добро припрема брзу храну као што каже.

@цхарлие

Тхис хомелесс ман хас но идеа хе’с абоут то маке $50,000 ин 24 хоурс…❤️🥺 #фyпп #кинднесс #хомелесс #форyоу

♬ Кееп Yоу Сафе - Линдсеy Раy

Након што су се уверили да је то истина, они су га шокирали – добио је своје возило за продају брзе хране.

Бескућник је прво занемео, а онда је доживео још веће изненађење

Два творца апликације ДРЕАМР која кроз донације испуњава највећу жељу људима без наде, објавили су Енрикеову причу, па је он за једно вече успео да заради невероватних 50.000 долара!

Не само што је дошао до новца и камиона, већ је прво вече по отварању фаст фуда доживео то да су се формирали редови пред његовим новим возилом.

Момци који су му улепшали живот, поделили су флајере по крају обавештавајући народ да се бесплатно дели храна, али уз услов да по преузимању ње убаце који долар донације у теглу на пулту.

Тако је Енрике од човека без наде и воље за нормалним животом дошао до тога да је постао власник сасвим успешног импровизованог киоска за продају брзе хране.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas