Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИВЛАЧЕЊЕ ПАЖЊЕ ИЛИ ИСТИНА да су јој налози хаковани? Преко 24 сата се веровало да је девојчица од 14 ГОДИНА МРТВА

Девојчица која је постала попупуларна као реперка, коначно се огласила

1691753633_Li-L-TEJ.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ даилyнеwс_иг
Oglas

Када је јуче одјекнула вест да је 14-годишња инфлуенсерка и реперка Лил Теј преминула, сви су остали затечени,али она је обавестила јавност да је жива. Убрзо након што је на њеном званичном и верификованом Инстаграм налогу објављено да су и она и њен брат Џејсон Тиан "неочекивано умрли".

Лил Теј је одбацила ове морбидне наводе о смрти, тврдећи да је њен Инстаграм налог "хакован".
- Желим да јасно ставим свима до знања да смо мој брат и ја и живи и безбедни, али ми је срце сломљено и тешко ми је пронађем праве речи које треба да кажем - рекла је она данас за ТМЗ, више од 24 сата након што се појавила вест о њеној наводној смрти.

- Била су ово веома трауматична 24 сата. Јуче сам цео дан била бомбардована бескрајним срцепарајућим и уплаканим телефинским позивима вољених особа, док сам покушавала да средим овај хаос - додала је.

Лил Теј није објаснила зашто јој је требало више од 24 сата да демантује монструозне лажи о својој смрти. Она је инсистирала да је њен налог "угрозила трећа страна" у сврху "ширења ужасних дезинформација и гласина о њој". Млада звезда је потврдила и да сада поново има приступ свом налогу.

Инфлуенсерка је у данашњем обраћању истакла и да је променила име које је добила на рођењу - Клер Хоуп, што је било и име које се користило у сада избрисаној, лажној објави о смрти, те да је сада њено званично име Теј Тиан. Она је одбацила очево, а узела је мајчино презиме.

Ова тинејџерка прославила се са свега 9 година и то захваљујући серији вулгарних спотова у реп стилу. Она је, такође, доспела на насловне стране још 2018. услед тврдњи да ју је њен отац Кристофер Хоуп злостављао, те да ју је њен брат искоришћавао.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas