Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИСПРАВКА: Инфлуенсерка Лил Теј није преминула

На нашем порталу 10. августа смо објавили вест да је млада реперка и инфлуенсерка Клер Хоуп, познатија као Лил Теј, преминула у 14. години живота, како је неименовани члан породице објавио на њеном профилу на друштвеној мрежи Инстаграму.

1691648150_devojcica.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/лилтаy
Oglas

Она је на сву срећу жива, огласила се после неколико дана и потврдила да је реч о неистини.

У обрисаној објави је писало:

“Тешка срца јављамо да је наша вољена Клер изненада и трагично преминула. Немамо речи да изразимо неподношљив губитак и неописиву бол. Овај исход је био у потпуности неочекиван и све нас је оставио у шоку. Смрт њеног брата додаје још незамисливе дубине нашој жалости. Током овог периода велике туге, љубазно вас молимо за приватност док смо у жалости због огромног губитка, будући да се околности смрти Клер и њеног брата још увек истражују.”

Међутим, испоставило се да је реч о лажи, који ни њена породица, нити менаџер, после иницијалне информације нису желели ни да потврде ни да демантују. Такође, тамошња полиција је упорно истицала како нису добили никакву пријаву и како се никаква истрага не води о том "случају".

Лил се потом и сама огласила и поручила:

"Желим истаћи да смо мој брат и ја сигурни и живи, али сам у потпуности сломљена и не знам шта да кажем. Последња 24 сата била су веома трауматизирајућа. Јуче сам читав дан била бомбардована срцепарајућим телефонским позивима вољених особа и све то док сам покушавала разрешити овај неред.

Мој Инстаграм профил је био хакован и користио се за ширење неприкладних дезинформација и гласина у вези мене, до те мере да је чак и моје име било погрешно наведено. Моје право име је Таy Тан, не “Клер Хоуп."

Извињавамо се читаоцима због грешке.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas