Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Шала овог човека изазвала је 4.000 раскида и 17 развода ... Разлог је невероватан!

Шала Даниела Слоса није добро прошла, јер је емисија шкотског комичара изазвала медијску помаму након што је 4.000 парова због ње раскинуло

1612378021_sloss.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ХБО траилер
Oglas

Прилично је уобичајено да људи седе током викенда и гледају телевизију заједно, али нико никада не би помислио би се то могло завршити раскидом. 

Прочитајте још: Емотиван видео који је расплакао многе: Син испунио мајци последњу жељу (ВИДЕО)

 

Комичар Даниел Слос, успео је да због шале која траје само 20 минута уништила преко 4000 веза и проузрокује 17 развода.


У емисији се бавио темом људских односа, али и партнерских. Објаснио је како свако негде има сродну душу. Ипак, много њих се плаши да чека "правог", јер мисле да би остали сами. Зато увек покушавају да потраже подршку пунец́и празан простор другом половином. Као последица, многе везе су вештачке, јер људи не желе да чекају правог партнера.

На силу ћемо имати неку особу у нашем животу, јер бисмо радије имали некога, него били сами

Без обзира да ли је таква анализа истинита или не, брзо је привукла реакције гледалаца. Решивши тако осетљиво питање, Даниел Слос је примио неколико порука гледалаца који су му захвалили и тврдили да им је епизода отворила очи.

- Управо сам завршио гледање ваше емисије и сумњао сам у то да ли сам донео праву одлуку или не. Међутим, питања и ситуације које сте изнели потврдили су да је у реду рећи да заслужујем боље. Претпостављам да на листу можете додати још једну. 

Након што је примио на хиљаде порука, комичар је изјавио, да је све била шала и да никада није намеравао да раздваја парове.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas