Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Само 5% људи на свету припада овом ТИПУ ЛИЧНОСТИ: Проверите да ли сте у посебној групи која има решење за све проблеме

Овакве личности решавају све проблеме, незавсни су, а авантура им је друго име

1661438402_Foto-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Према Мајерс-Бригсовом тесту постоји 16 типова личности, а сада ћемо причати о аутентичној ИСТП личности. Ово су радознали и независни људи увек желе да се дочепају нечега што могу да унапреде и побољшају.

ИСТП је скраћеница на енглеском која указује на интровертну, осећајну, особу која размишља и поседује добру перцепцију. Према Дарију Нардију, доктору наука, стручњаку за личност и аутору "Неуросциенце оф Персоналитy", ИСТП чине 5,4% популације, са двоструко више мушкараца у односу на жене.

Прочитајте још: Пронађите МИША на слици: Ако га уочите за мање од 20 секунди оборићете рекорд (ФОТО)

Ови људи су познати по томе што лако решавају техничке проблеме, који воле да праве и деле своја открића. Изузетно су толерантни, флексибилни, логични, посвећени, брзо мисле, забавни су и фокусирани на акцију. Увек све анализирају, али и проверавају податке које поседују.

лако се прилагођавају свакој ситуацији, вешти су и проницљиви. Доносимо вам 5 кључних особина ИСТП типа личности - сазнајте да ли их поседујете ви или неко из вашег окружења:

1. Независни - Имају тенденцију да следе сопствени пут. Они воле да тестирају, изазивају и померају сопствене границе да би пронашли успех. Делују на основу својих предосећаја или интуиције.

2. Решавају проблеме - Поред тога што су независни, ИСТП личности практично решавају проблеме. Воле да помно посматрају како ствари функционишу, знају како да приступе проблемуи и да тга реше.

3. Рационални - Своје одлуке заснивају на рационалној логици и практичној примени у стварном животу. Никада се не замарају теоријским могућностима, желе да ураде и остваре све сада и домах.

4. Независни су - Изузетно су независни и све воле да ураде сами. Не желе да неко други узима заслуге, не оптерећују људе својим проблемима и посвећени су искључиво свом развоју.

5. Критични - Понекад могу бити превише критични, што доводи до тога да ненамерно повређују осећања људи. Други се осећају одбачено и мање цењено. Овде би требало да пронађу

Које још снаге и преднсоти поседује ИСТП тип личности:

Независни
Авантуристи
Практични
Јаке механичке или техничке вештине
Практично решавање проблема
Креативне особе

Уобичајене слабости ИСТП особа:

Недостатак свести или бриге о емоцијама других
Без додира са сопственим емоцијама
Појачан сарказам
Цинични су
Строги
Осветољубиви

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas