Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сањали сте ПОПЛАВУ? Подсвест вам може поручивати више ствари на овај начин - Детаљи су пресудни у тумачењу

Сањати поплаву нема нужно лошу конотацију

1690290973_shutterstock_300785189.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Снови често представљају наше унутрашње стање, оно о чему само мислимо или пак оно што у реалности окупира нашу пажњу.

Ако сањате разорну поплаву и пробудите се узнемирени оним што сте видели, то би могло имати више значења, у зависности од вашег емоционалног стања и околности које носи ваш сан.

Поплава у вашем сну може представљати узнемирен ум и неодољиве емоције или изазове са којима се можда борите. То такође може указивати на кривицу, скривене страхове или очекивање лошег догађаја, посебно ако се у вашој култури и веровањима на поплаве гледају негативно.

С друге стране, сањати о поплави, посебно ако је прац́ена јаком кишом, симбол је наде, снаге и храбрости. То је знак да ц́ете, без обзира на изазове, кренути ка новом почетку.

Ово су неке од ситуација које можете сањати и њихова значења, преноси "Працтицалпие.цом".

Поплава која носи

Наш највец́и страх у вези са поплавом је да ц́е она однети нас, нешто нама битно, све. Имати такав сан може бити лош предзнак и знак невоља које долазе.

Вероватно је да су вас негативне емоције превладале у последње време. Преплављени сте изазовима са којима се суочавате и чини се да не можете да се извучете. Ако се суочавате са новим изазовима, можда не осец́ате да имате довољно самопоуздања.

Однела вас је поплава, што указује да тренутно имате малу или никакву контролу над својим животом. Интензивна осец́ања која имате ометају ваше рационално размишљање, што заправо не помаже у доношењу одлука.

Ваш излаз можда није јасан, али постоји. Имате све што је потребно да превазиђете своје потешкоц́е и уђете у нови пут у животу.

Вежбањем самопомоц́и и успостављањем здравих рутина, очистиц́ете свој ум и тело и повратиц́ете јасноц́у. Можда је време да се одморите од преокупације и дозволите себи време потребно да повратите своју унутрашњу равнотежу.

Утапање у поплави

Сањати да се давите у поплави је узнемирујуц́е колико сан може да буде.Могуц́е је да пролазите кроз велику патњу и бол. Осец́ате се беспомоц́но, слабо и ментално исцрпљено. Можда вас је недавно погодио тужан догађај из којег нисте успели да се повучете.

Ако је то случај, покажите себи љубав и саосец́ање које заслужујете и не дозволите да вас преплаве негативне мисли. Радите ствари које волите, проводите време са пријатељима и породицом.

Бекство од поплаве

Ако у сну успете да побегнете од поплаве, то значи да сте на ивици да постигнете дугоочекивану слободу. То је веома добар знак који сигнализира ново поглавље у вашем животу у којем ц́ете бити најближи свом правом себи.Сан представља непоколебљиву истрајност и одлучност да савладате своје изазове и прођете кроз најтеже ситуације.

Дошли сте тако далеко и заслужујете да живите свој живот пуним плуц́има. Требало би да осетите олакшање знајуц́и да нема разлога за бригу и да је ваш живот на правом путу. Једино што можете да урадите је да одржите расположење, останете на свом путу и ​​будете спремни за оно што вам живот нуди.

Спасење од поплаве

Понекад не можете сами да избегнете поплаву и требац́е вам мала помоц́.Сањати да сте спасени од поплаве значи да никада нец́ете ходати сами. То је начин универзума да вам каже да сте вољени и да вас се брине.

Ако вам је тешко, добро пазите на себе и не оклевајте да контактирате своје пријатеље и вољене. Ускоро ц́е ствари кренути својим током, а ви ц́ете се осец́ати освежено и растерец́ено.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas