· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

ШЕСТ година је учила да каже како се зове: Ово је девојчица са НАЈДУЖИМ ИМЕНОМ на свету (ВИДЕО)

Девојчица је постала хит у свету и ушла у Гинисову књигу рекорда са најдужим именом на свету, а њен извод из матичне књиге рођених је дугачак два метара.

1644054803_devojcica.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/OWN

Мајка која је својој ћерки дала ово невероватно дуго име рекла је у гостима код Опре Винфри да је само желела да постави Гинисов рекорд и да се у исто време увери да њена девојчица има јединствено име.

"Морала сам да урадим нешто да оборим рекорд из Гинисове књиге. Морала сам да будем сигурна да ће њено име бити јединствено. Нисам желела да њено име буде као било које друго" рекла је мајка Сандра у емисији Опре Винфри још давне 1997.године.

Прочитајте још: Ушао је и у Гинисову књигу РЕКОРДА: Ово је човек који има најдужи НОС на свету (ФОТО)

У време када је емисија емитована по први пут, Опра је направила посебну графику само да би приказала име младе девојке на екрану.

Али оно што је заиста запрепастило и публику и гледаоце код куће је када је девојка беспрекорно изрецитовала своје пуно име.

Ево како гласи њено пуно име:

Rhoshandiatellyneshiaunneveshenkescianneshaimondrischlyndasaccarnae renquellenendrasamecashaunettethalemeicoleshiwhalhinive’onchellecaundenesh eaalausondrilynnejeanetrimyranaekuesaundrilynnezekeriakenvaunetradevonneya vondalatarneskcaevontaepreonkeinesceellaviavelzadawnefriendsettajessicanneles ciajoyvaelloydietteyvettesparklenesceaundrieaquenttaekatilyaevea’shauwneorali aevaekizzieshiyjuanewandalecciannereneitheliapreciousnesceverroneccalovelia tyronevekacarrionnehenriettaescecleonpatrarutheliacharsalynnmeokcamonaeloies alynnecsiannemerciadellesciaustillaparissalondonveshadenequamonecaalexetiozetia quaniaenglaundneshiafrancethosharomeshaunnehawaineakowethauandavernellchishankcarl inaaddoneillesciachristondrafawndrealaotrelleoctavionnemiariasarahtashabnequcka gailenaxeteshiataharadaponsadeloriakoentescacraigneckadellanierstellavonnemyiat angoneshiadianacorvettinagodtawndrashirlenescekilokoneyasharrontannamyantoniaaquin ettesequioadaurilessiaquatandamerceddiamaebellecescajamesauwnneltomecapolotyoajohny aetheodoradilcyana

И то је само њено име. Њено средње име је Koiaaniskuatsiuth, а презиме Вилијамс. Али пошто њено име није најлакше изговорити на свету, она се зове Џејми.

Сандра је рекла тада водитељки Опри да су она и њен муж, када се њена ћерка родила 12. септембра 1984. године, написали Rhoshandiatellineshiaunneveshenk Koiaaniskuatsiuth Villiams у њену извод из матичне књиге рођених, али су онда одлучили да то није довољно дуго, па су поднели амандман којим је њено име постало 1.019. слова дуго име.

Они су такође додали средње име од 36 слова. На крају њен родни лист је био дугачак два метра.

"Дати својој ћерки необично име било једно, али је натерати да то научи,еее…то је била сасвим друга ствар", рекла је жена.

Девојчица је, у оно време, морала да сними име на касети, а затим да га пушта изнова и изнова док га не научи напамет.

У Оприној емисији, млада Џејми је рекла да јој се допада своје јединствено име јер ју је учинило славном и што јој је омогућило да путује на представе и пропушта школу.

Иако је епизода Опре Винфри Шоу о најдужем имену на свету у изводу из матичне књиге рођених емитована 1997. године, постала је вирална на интернету тек пре пар година 2019. године, када је поставлила на свој Јутјуб канал где је од тада погледана преко 19 милиона пута. Од тада ово име и прича круже интернетом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.