Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта није у реду на слици? Ова бизарна грешка открила је највећу тајну брака принца Чарлса и принцезе Дајане (ФОТО)

Иако на први поглед ништа не делује чудно, када мало боље погледате уочићете нешто невероватно

1635413231_dajana.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Уколико се мало више замислите над оним што видите уочићете једну бизарну и крајње тенденциону праксу коју је британска круна стално практиковала када је у питању била принцеза Дајана.

Прочитајте још: Ових 7 правила БОНТОНА свака права ДАМА мора знати

Млада принцеза се осмехује док се, као кава крхка девојчица наслања на свог супруга - принца који се заштитнички привија на своје груди. Фотографија делује крајње романтично… осим што је у потпуности лажна! Чарлс и Дајана били су исте висине! Тачно 178 центиметара! Па ипак, то нико не би могао да претпостави уколико би само видео њихове портрете.

Јер - на свим званичним фотографијама Дајана је скоро “за главу” приказана нижа од супруга!

Фотографи из Бакингемске палате изгледа да су сматрали да ће наследник британске круне добити на мужевности и снази ако буде приказан виши од своје “лепше половине”. Да ли су прибегли фотошопу или је принц носио штикле, није познато.

Оно што се зна је да је током јавних наступа принцеза Дајана, уколико је била у присуству принца, увек носила равне ципеле или балетанке како би Чарлс изгледао макар мало виши. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas