Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАВИ ИЗАЗОВ

Шта раде са МРТВОМ МУВОМ? Строга правила Кејт Мидлтон за сво особље у породичној кући (ФОТО)

Војвоткиња од Кембриџа има строго правило које особље мора да поштује када је у питању рад за њену породицу.

1643786974_profimedia-0654738394.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Као чланови краљевске породице, тешко да је изненађење што се принц Вилијам и Кејт ослањају на помоћнике како би обезбедили несметано функционисање свог дома, и наравно, када је у питању запошљавање особља, они имају изузетно високе стандарде.

Оглас за посао у палати

Међутим, постоји једно строго правило којег се особље посебно мора придржавати ако жели да Кенсингтонску палату назове „канцеларијом“. Оглас за посао објављен на званичном сајту Краљевског дома описује улогу чистачице/чистача као „узбудљиву прилику“ да се ради за краљевски пар и да се „придружи позитивном тиму пуном подршке. И постоји нулта толеранција за оговарање јер је пар прецизирао да кандидати морају бити добри у „одржавању поверљивости и дискрецији“.

Прочитајте још: КОМБИНАЦИЈА ЗА ДЕСЕТКУ: Кејт Мидлтон понела минђуше од 10 евра, а хаљина и дуге чизме су посебна прича (ФОТО)

Оглас је гласио: „Бићете самопокретач који такође ужива у заједничком раду. Бићете жељни да преузмете нове изазове како се ови буду појављивали и развијате своје знање и вештине.”

Посебан тест

Али свако ко жели да се пријави да буде домаћица за краљицу мора прво да прође тајни тест, који ће га издвојити из гомиле. Према Трејси Вотерман, шефу регрутације, тим поставља тајни изазов свим испитаницима да виде како ће реаговати - а они који прођу, добију посао.

Тим ће мртву муву поставити негде по просторији да види да ли ће је кандидат примети и да ли ће је одложити. Говорећи током документарног филма Канала 5, рекла је: „Разлика између спремачице у хотелу са пет звездица и у краљевској палати била би пажња посвећена детаљима. Један од тестова које волим да радим, да видим да ли кандидат има потенцијално око за детаље, јесте да ставим мртву муву, било у камин или на тепих."

„Када је мртва мува постављена, доводим кандидата у собу. Уводим их у собу прилично полако, дајући им прилику да погледају собу, да мало погледају шта имамо у соби. Доводећи их до камина, можда наглашавајући да имамо прелеп камин." Трејси се нада да ће их овај наговештај учинити свесним мртве муве.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @delight.fulmoment

Али не ради се само о уочавању муве, већ о томе шта раде ако је примете. Она додаје: „То је одличан тест, можда ће од 10 људи половина кандидата приметити мушицу. Један од десет ће се заправо сагнути и подићи је, то је специјална домаћица.“

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas