· · Коментари: 0

Шта ваша омиљена ЖИВОТИЊА може открити о вама?: Уколико је то нека од ове 4, погледајте шта то може да значи

Проверите да ли су тврдње истините

1655461406_dog-5883275_960_720.jpg
Фото: Пиксабау

Ваша омиљена животиња може рећи свашта о вашој личности. прочитајт еи уверите се у истинитост ових тврдњи. Такође, следећи пут када будете некога питали која му је омиљена животиња, можете сазнати неке карактеристике те особе.

Мачка
Ви сте веома мотивисана особа која верује у себе. Одлучни сте да следите своју жељу у животу. Када се укаже прилика, дефинитивно бисте је у потпуности искористили тако што ћете кренути утабаним путем. Независни сте и тајанствени. Стало вам је до вашег изгледа и не зависите од туђег мишљења. 

Пас
Колико год можете да будете разиграни и да имате безбрижан став у животу, ви сте лојалан и заштитнички човек који ће учинити све за своје најмилије. Често се према другима понашате љубазно и увек верујете у најбоље у другима. Ви сте добра особа, широке душе. Подложни сте утицају других, и верујете људима до границе наивности.

Прочитајте још: АЛЕКСА БАЛАШЕВИЧ се оженио: Син легендарног певача стао на "луди камен" (ФОТО)

Коњ
Ви сте авантуристички расположени и заиста уживате у својој независности, а због тога не волите да други доносе одлуке уместо вас или када вас нешто кочи у животу. Једном када осетите да вам је слобода ограничена, пожелећете да побегнете. Без обзира на ситуацију, у стању сте да издржите све и имате отпорну и чврсту личност која ће вас увек гурати напред.

Лав
Пошто је лав краљ џунгле, ви сте склони да будете вођа који изазива поштовање, а такође је веома самоуверен и амбициозан. Људи би могли да сведоче о вашој храбрости када се суочите са тренуцима сумње. Склони сте да будете жестоко лојални и заштитнички настројени према својим вољенима, ова особина заузврат привлачи људе који ће увек бити уз вас без обзира на све.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.