· · Коментари: 0

Шта значе када сањамо ОСОБУ У КОЈУ СМО ЗАЉУБЉЕНИ? Обратите пажњу на ситуацију у сну

Већина људи има снове седам пута у току ноћи, а да тога уопште нису свесни

1680881552_shutterstock_1931621699.jpg
Фото: Схуттерстоцк

У сваком случају, то не умањује чињеницу колико је то тачно. Људи пречесто тврде да никада не сањају, не схвативши да статистички ни мало није тако. Самим тим што читате ово, засигурно не спадате у ту групу. Вероватно памтите неке, а можда и већину својих снова, такође, могуће је да добар део истих укључује и особу у коју сте заљубљени.

Али шта то заправо представља? Зашто не може само да се задржи у вашем стварном животу? Зашто мора да се појављује и у вашим сновима? Ево одговора...

Зашто?

На питање “Зашто“ или “Зашто вас ваша симпатија прогања у сновима?“ је једноставно дати одговор - константно мислите о њему док сте на јави и самим тим није могуће да се то не одрази на ваше снове. Када спавате, ваша подсвест преовладава и тада прави слику људи, предмета, места и сценарија о којима размишљате док сте будни. Нема много тога да се каже, врло је једноставно. Све се налази у вашој подсвести.

Шта представља сан о особи у коју сте заљубљени?

У зависности од ваших веровања и тога да ли сте сујеверни, снови могу да представљају или све или ништа. Могу да крију назнаке о будућности или вашим најдубљим жељама, а постоји могућност и да су снови само трик који ваш ум игра. Пре него што без размишљања одбаците теорију да сваки сан нешто представља, истражите свој, јер верујте, то понекад може бити занимљиво и охрабрујуће.

Ево неколико честих сценарија у сновима који укључују вашу симпатију и шта они најчешће значе...

1. Уколико сањате пољубац са вољеном особом, то симболизује љубав, пренемагање и хармонију. Ваш ум приказује ваше пожуде које су повезане са том особом, те креира сцене које ви и не приметите да вам у току дана прођу кроз главу.

2. Не паничите ако сањате да се расправљате. То не значи да нисте једно за друго. То може да симболизује неку тензију или једноставно потребу да разрешите неке неспоразуме. Врло је могуће да ваш здрав разум жели да вам прикаже колико је фрустрирајуће то што је ваша симпатија само симпатија и ништа више од тога. Можда је време да се активирате и дате све од себе да однос са њим прерасте у нешто романтичније и узбудљивије.

3. Ако примите љубавну поруку или писмо, то значи да вас чека нова веза. Такође симболизује да сте несигурни у вези нечега и да вам је потребно уверење када су осећања и веза у питању. Саветујемо вам да у таквим ситуацијама будете јаки и да не дозволите да вас ваше несигурности поразе.

Шта радити поводом тога?

На крају крајева, снови о симпатији вам говоре да на јави имате нерашчишћене проблеме у вези са њим. Главни проблем може бити, на пример, чињеница да нисте заједно. Морате да порадите на томе, да преузмете ствар у своје руке, зближите се са симпатијом и видите да ли је веза могућа опција или не. У противном, ваши снови ће постати ређи. Потрудите се да се зближите и да ваши снови постану јава.

Нема потребе да се сваког јутра осећате лоше само зато што нисте довољно храбри да кренете у акцију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.