Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ КОЈИ МОЖЕ РЕЋИ МНОГО: Ево шта све нокти говоре о нашем карактеру

Све је једноставно. Погледајте своје нокте и покушајте уочити њихов облик

1713858104_85185_660120-16946910-r3l8t8d-650-examine-your-nails-kf_iff.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

1. Дугачки, правоугаоног облика

Ако имате такве нокте највероватније сте веома друштвена и комуникативна особа, која  између осталог поседује оштар ум. Ви проналазите задовољство у новим познанствима и радујете се новом искуству, такође, увек покушавате да проширите своје хоризонте.

2. Широки, пљоснати

Ви сте особа са јасним умом, која анализира све и свакога. Мислите пре него што проговорите, и људи вам се често обраћају за савет, пажљиво слушају ваше мишљење. Одлично се разумете у карактер људи, и на ваш инстинкт се  увек може ослонити.

Волите да стварате увек нешто ново, знајући да ће се  рад свакако исплатити касније. Пре свега вас занима практичност и корисност, зато волите да проналазите паметна решења за сложене проблеме.

3. Кратки и округли

Велика шанса је  да сте енергична, креативна особа са великим (могуће сакривеним) талентом. Зрачите радошћу и позитивом, према томе људи радо контактирају са вама. Новом пријатељу остајете верни цео живот, и радите све да заштитите људе које волите.

Постоји неколико ствари које волите највише на свету. Авантуристичког сте духа, и ако нешто замислите, нећете одступити док не  добијете оно што желите. Неко каже да сте мало тврдоглави, али ви знате шта желите!

4. Неравни и кратки

Могуће је да су неравни зато што их често грицкате? Онда сте вероватно веома осетљива и проницљива особа. Негујете постојеће односе са људима, и пажљиво размишљате о новим познанствима. О таквима као што сте ви, кажу: „Тиха вода брег рони“.

Можете споља изгледати мирно, а унутар вас може бити бура емоција. Ваши пријатељи знају да од вас могу да чују само истину, чак и ону горку.

5. Велики, правоугаони

Веома сте вредна особа и рођени лидер који свим пословима прилази са великом одговорношћу. Вама поверавају важне састанке, зато што сви знају да могу рачунати на вас. Када ви нешто радите – то радите исправно. Међутим, ви нисте само упоран и вредан цовек, у души сте весељак који воли добро друштво.

6. Троугласти

Ви сте храбар и одлучан човек, који увек зна шта хоће. Са великом страшћу прихватате се било каквог задатка. Када је у питању посао, ваш мото је: „Ради лако, не троши пуно труда“ с обзиром на то да увек размишљате о послу, пре него што га започнете. Ваш напоран рад увек се исплати, и на крају изгледа феноменално.

7. Овални и дугачки

Ако су ваши нокти овалног облика, онда сте ви  највероватније креативна особа. Имате добру машту, и срећни сте  ако сте окружени лепим стварима. Људи вам се приклањају, посебно кад у њиховим душима бесни океан емоција, да би  пронашли пристаниште у вашој мирној и тихој луци.

8. Шпицасти нокти или стилетто

Неки кажу да узимате на себе превише, али у ствари,  рад вас чини срећним, посебно када доноси корист другима. То значи да сте прави  човек, који избегава реч „уобичајено“, као неку врсту куге. Увек проналазите иновативна решења. Ваш мото: „Ако радите – онда радите, ако одмарате – онда одмарате“. Умете бити  задовољни, и што год радите, никада вам није досадно.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas