Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Изаберите инструмент и откријте своје СКРИВЕНЕ ОСОБИНЕ

Кроз разне тестове личности, откривамо наше скривене особине

1704207010_shutterstock_516401134.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Многи кажу да је музика језик душе. Кроз овај музички тест личности сазнајте шта ваш омиљени инструмент и звук говоре о вама.

1. Ако сте изабрали виолину

Имате љубичасту душу. Веома сте осетљива и рањива душа. Невероватно сте љубазни и емпатични и често много учините за друге, али потпуно заборавите на себе. Главни ваш квалитет је нежност. 

2. Ако сте изабрали клавир

Имате жуту душу. Душу боје сунца, топлу и великодушну. Често сте веома емотивни, али сте научили да скривате своје емоције. Невероватно сте пријатни за окружење. Међутим, умете да будете веома раздражљиви и да понекад пренаглашено исказујете своја осећања. Предодређени сте да будете вођа. 

3. Ако сте изабрали флауту

Имате зелену душу. Вечито млади, са дечијим погледом на свет. Искрена сте и поверљива особа. Волите све што је ново и занимљиво. Радозналог сте духа и вечити оптимиста. Креативни сте, тако да вас углавном интересују ументичке бранше. 

4. Ако изаберете саксофон

Имате белу душу. Али да ли се сећате да је бела боја настала комбиновањем 7 основних боја дуге? Исто тако, људи са белом душом комбинују неколико прилично различитих квалитета.

Ако сте одабрали саксофон, ви сте веома интересантна личност, да је конверзација са вама увек узбудљива. Вешти сте у скривању својих тајни. Склони сте ка честом мењању животног пута, управо због тога живите веома садржајно. Заљубљиве сте природе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas