Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тест личности који открива вашу НАРЦИСОИДНУ страну: Погледајте која ОСОБИНА вас спречава да се развијете као ЛИЧНОСТ (ФОТО)

Тест који показује вашу одбојну особину

1666530899_foto-printscreen-yourtango.jpg
Фото: Принтсцреен YОУРТАНГО
Oglas

Оптичке илузије се често користе као психолошки тест, могу открити шта је то што је скривено испод површине, у вашој подсвести и интуицији. Постоје особине и квалитети којим зрачимо, чинимо овај свет бољим местом и привлачимо друге људе ка себи. Са друге стране, свако од нас има и оне мане, мале негативне склоности које неповољно утичу како на нас, тако и на односе са другим људима.

Овај тест открива коју малу особину нарциса скривате у себи. Потребно је само да погледате слику и да одговорите шта сте на њој прво уочитли.

Фото: Принтсцреен/ YОУРТАНГО

Решења теста:

Жена - Ваша нарцистичка илузија може да буде помало оптерећујућа "опсесија" властитим изгледом. Склони сте да превише критикујете себе, да тражите у свом изгледу недостатке, а затим да се осећате лоше и имате проблем са самопоуздањем. Када бисте стали пред огледало, погледали себе и почели да уочавате предности, ваш сваки дан би почео пуно боље. Вежбајте љубав према себи.

Река - Ваша нарцистичка особина може бити мала склоност да посматрате људе кроз друштвени статус. Не дозволите да вам то колико је неко популаран и успешан буде важније од тога какав је као особа. Дивити се људима са амбицијама и успехом је једна ствар, али заснивати своје односе искључиво на томе је знак нарцисоидности.

Прочитајте још: "Шта иде горе-доле, али се не помера?": Решите 10 загонетки за вежбање МОЖДАНИХ вијуга

Мост - Ваша доминантна нарцисоидна особина личности може бити недостатак емпатије. Ово не значи да сте бездушни или да имате лоше намере, али вам вероватно није природно да тешите, бодрите и пружате пажњу другима. Склони сте да верујете да су људи у реду ако тако кажу. Покушајте понекад да обујете туђе ципеле, да завирите дубље у туше срце - можда некоме можете истински на тај начин помоћи да се осећа боље.

Чамац - Ако сте на први поглед приметили чамац, ваша нарцисоидна особина је ваш грандиозни осећај сопствене важности. Колико год да сте вешти и талентовани, неизбежно је да се нађете у ситуацијама које захтевају стручно мишљење које није ваше. Међутим, превише сте невољни да пустите кормило и понекад тај брод не оде далеко. Отворите се за туђа мишљење, савете искуснијих и стручнијих. Није срамота да не знате нешто, зато непрестано учите од људи који могу са вама да поделе знање и развијајте се на свим нивоима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas