Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ од 15 секунди: Одговорите на три кратка питања и откријте своју СКРИВЕНУ снагу

Освестите своје таленте!

1672064877_shutterstock_558000487--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Тест личности је многима начин забаве, али може бити и сјајно средство да се боље повежете са собом, откријете неке важне увиде из своје подсвести и освестите који су ваши таленти и скривене снаге. Када сазнајете више ствари о себи, више сте мотивисани и посвећени расту и ширењу вашег личног и професионалног живота.

Доносимо вам један од најбржих тестова личности који траје само 15 секунди. Прво је потребно да одговорите на питање - Да можете да будете животиња, која би то животиња била? То би требало да буде прва особа која вам пада на памет, без превише размишљања. сада замислите да прва животиња не постоји - коју бирате уместо ње? Изаберите другу животнију једнако брзо и без анализе као и код првог питања. Треће питање јесте да замислите да две животније које сте набројали не постоје, коју бисте изабрали као трећу.

Прочитајте још: Кеативни савети како да УПАКУЈЕТЕ НОВОГОДИШЊЕ ПОКЛОНЕ као професионалац (ФОТО)

Резултати:

1, Прва животиња вам говори како желите да вас људи посматрају.То не значи нужно да вас људи доживљавају на начин на који ви то желите. На пример, ако сте замислили лава, желите да вас људи посматрају као снажну особу, или ако сте замилисли мачћку, желите да изгледате тајанствено и грациозно. Особине коеј се приприсују првој животнији коју сте изабрали заправо говоре како очекујете да вас други посматрају.

2. Друга животиња вам говори како вас људи заправо виде. Замена животиња коју сте изабрали након вашег првог избора показује реалност. Ово вам говори како вас људи заправо виде и какав утисак остављате. Дакле, ако је ваш први избор био медвед, желеите да вас људи посмтрају као моћне и свирепе. Али ако је ваша друга животиња била јагње, заправо други сматрају да сте нежни, послушни и стидљиви.

3. Трећа животиња вам говори ко сте заправо и она је најрелевантнија од свих. Ова животиња вам говори ко сте заиста. Више се не ради о перцепцији или о томе ко желите да будете, избор ове житвотиње, односно особине које јој се најпре приписују у складу са њеним понашањем и сврхом, то је оно што сте тренутно. На пример, ако сте изабрали корњачу, трудите се да досегнете дуговечност и доносите добре одлуке.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas