Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Оно што прво угледате на фотографији може рећи чега се ПЛАШИТЕ у љубави

Откирјте потиснуту страну своје личности

1700395503_Foto-Printscreen-X-QuotesRomanticF.jpg
Фото: Принтсцреен/ X - QуотесРомантицФ
Oglas

Погледајте слику и пажљиво запамтите прву ствар коју видите. Затим читајте даље како бисте сазнали шта та слика коју сте прво угледали поручује и од чега се кријете у љубави.

 

Ако сте про видели:

1. Мушко лице

Ако сте погледали ову слику и видели мушко лице, ви сте особа која је фокусирана на ужитак. Не волите да се задржавате на негативним искуствима из своје прошлости. За вас, живот је намењен да се живи.

Оно од чега бежите у односима је ваш страх од туђег мишљења да носите емоционалну пртљаг.

Нормално је и природно ући у нови однос с повредама из ваших претходних романтичних искустава. Нико не пролази неповређен. Мислите да ћете се чинити „нормалнијим“ ако ћутите о томе, али то заправо ствара удаљеност између вас и вашег партнера и може дугорочно уништити вашу шансу за трајном љубављу. Зато престаните с тим.

2. Дечак

Ако је дечак прво што се угледали на горњој слици, имате радосно и чезнутљиво срце.  Најсрећнији сте кад сте окружени с људима и стварима које волите. Ништа вас не чини срећнијим од тога. Не волите да будете у центру пажње на било који начин, али то не значи да не уживате у осећају када сте у мноштву познатих и вољених лица.

Оно од чега бежите у односима је ваш страх од одрастања.

Можда сте одрасли, али никад се нисте осећали тако. Плаћате рачуне и идете на посао, али као да све то радите како бисте друге уверили да верујете да сте одрасли.

Понекад делујете потпуно беспомоћно, а то никад не оставља добар утисак. А истина је да то ви нисте. Само се плашите да ако се особа коју волите не осећа потребно, немате ништа друго да понудите.

3. Слика

Ако је слика прво што се угледали на горњој слици, ви сте особа која је најсрећнија када сањари. Наравно, волите свог партнера и имате дубоке везе са својим пријатељима, али не волите увек физички да се дружите се с њима. Ви сте срећни једноставно комуницирањем преко е-поште или преко порука, не видите предности које долазе од дружења „уживо“.

Оно од чега бежите у односима је ваша интензивна потреба за временом за себе.

Када проводите време у самоћи то вас чини срећнима и тада се осећате одморно и напуњено, али то није нешто с чим се поносите. Заправо, често сте у прошлости говорили како је то погрешно и/или себично.

Не би требало да осећате никакав стид због потребе за временом и простором, али свакако би око тога требало да будете отворени са својим партнером. Ако не можете да тражите оно што вам је потребно, не можете  да се љутите када то не добијете.

4. Две колибе

Ако су две колибе прво што се угледали на горњој слици, ви сте особа која је вероватно оптужена једном или два пута (или три пута, можда четири) да је “превише осетљива”. Нисте: имате снажна осећања и кад их нешто дотакне, изразите себе. Само сте човек и нема ништа чудно или погрешно у вези с тим.

Оно од чега бежите у односима је директан сукоб.

Не свиђа вам се критика. Знамо, коме се свиђа? Али ви чак и конструктивну критику можете доживети као напад који је дизајниран да вас уништи. Не можете да помогнете себи, тада се осећате стјерани у угао и осећате да имате право да будете љути.

Само будите опрезни када реагујете, морате бити сигурни да нисте погрешно протумачили нечије намере. Бес је оправдано осећање, када имате оправдан разлог да га осећате, пише Атма.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas