· · Коментари: 0

Тест личности: Оно што прво УОЧИТЕ на фотографији показује веома ВАЖНУ ствар о вашем карактеру (ФОТО)

Овај тест личности открива како се борите са стресним ситуацијама

1664181130_Foto-Printscreen-Twitter-sakriosamime.jpg
Фото: Принтсцреен/ Тwиттер - сакриосамиме

Оно што вам је прво привукло пажњу на слици открива како реагујете у стресним ситуацијама. Шта сте прво запазили?

 

1. Лисица

У већини ситуација држите контролу над својим осећањима и нисте подложни импулсима. Савршено сте уравнотежени. Чак и када вам животни изазови „померају тло под ногама“, остајете мирни и спремни да се суочите са свим проблемима.

У ситуацијама када вам се будућност чини неизвесном, трудите се да останете смирени и да прихватите промене у животу. Веома ретко реагујете импулсивно.

Спремни сте да се суочите са свим животним олујама, али не дозвољавате да вам било шта наруши унутрашњу енергију, преноси Нови.ба.

2. Женско лице

Ваш ум је чист и готово да нема догађаја који вас може довести у стање драме. Нисте рођени са овим даром, већ сте га научили из искуства.

Трудите се да не бринете о стварима које су ван ваше контроле. Имате велику моћ да емоције усмерите на добре ствари, а када сте под стресом, помажу вам креативни пројекти, медитација и јога.

Прочитајте још: Десет најтужнијих српских имена: Многи не знају њихово право значење

3. Птице

Ви сте вулкан емоција и допуштате да вас свака ситуација узнемири. Често сте забринути и уплашени због проблема који се још нису догодили. Свака ситница вас може узнемирити и отежати вам контролу над емоцијама.

Покушајте да техником опуштања направите емоционалну равнотежу – медитирајте, проводите више времена у природи, слушајте музику.

Пронађите начин за ублажавање стреса, али никако не потискујте емоције.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.