Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Открива ваше СКРИВЕНЕ страхове - оно што сте прво уочили на фотографији може рећи много о вашој подсвести

Погледајте који сте страх потиснули у себи

1668163190_Foto-Printscreen-minds-journal.jpg
Фото: Принтсцреен ТХЕ МИНДС ЈОУРНАЛ
Oglas

Оптичке илузије у комбинацији са тестом личности могу открити сјајне увиде о вама, вашој подсвести, емоцијама и мислима. Свако другачије посматра боје, доживљава другачије одређене слике и симболе, а у зависности шта прво видите на овој слици, може открити неке од ваших страхова.

Пажјиво погледајте слику и без размишљања реците шта је прво што сте на њој приметили - девојчицу, лептира, јагоду, паука или дрво? Решење са слике открива страх који сте потиснули у себи и којег је важно да се ослободите како васне би блокирао на путу личног развоја.

Фото: Принтсцреен ТХЕ МИНДС ЈОУРНАЛ

Прочитајте решење теста:

Ако сте први пут видели девојчицу како седи испод дрвета, то значи да су порекло ваших страхова потиснуте емоције из детињства. Однос детета са мамом је важан јер се већи део емоционалног развоја заснива на том односу. Могу се десити различите врсте догађаја који могу утицати на ум детета. Овде се манифестује страх за доношење одлука и преузимање одговорности. Када га се ослободите и освестите да сте сада само ви сами офговорни за свој живот и узмете ствари и контролу у своје руке, можете постићи велике ствари.

Ако сте први уочили лептира, то значи да имате страх од пропуштених прилика. Према мишљењу стручњака, лептир се традиционално повезује са позитивним значењем. Али, као што знамо, постоје две стране. Ако је једна позитивна, онда је друга тамнија страна или негативна. Када се лептири појаве у вашим сновима, то означава промене и почетке. Лептир је повезан као симбол и са светом мртвих. У овом тесту нарочито наглашава код особе страх од везивања, односно отпор према љубави. 

Прочитајте још: Одговорите на ова питања и сазнајте КОЛИКО СТЕ НАПЕТИ: Тест открива да ли сте ПОД ВЕЛИКИМ СТРЕСОМ

Ако сте прво уочили јагоду у центру слике,воћка у овом тесту представља срце. Јагода се дуго времена повезује са љубави и страсти. Такође, према легенди, богиња Венера није могла да престане да плаче након Адонисове смрти. Када би суза или кад би јој сузе падале са лица на земљу, настала би јагода. Јагода у овом тесту представља ваш страх да би вам срце поново могло бити сломљено, односно да се плашите некоме да пружите шансу јер постоји ризик да вас изнова могу разочарати.

Особе које су прво виделе паука, имају страх да ће нешто кренути по злу, односно да се може нешто догодити чак и када се све одвија по плану и иде како треба. Ово се најчешће јавља услед више непријатних искустава током живота. Песимизам је саботирајућа енергија која нас ограничава да напредујемо. Могуће је да превише размишљате и анализирате ствари на које не можете да утичете.

Меда је симбол детињства, нежности, наше везе са унутрашним дететом. Ако сте прво приметили меду, могуће је да постоје неки страхови и трауме са којиам сте се суочили у детињству, али сте то поптиснули и занемарили. Услед те потиснуте емоције не можетзе да пеђете на неке нове нивое у многим аспектима живота. 

Ако сте прво видели дрвеће, могуће је да се у вама одвија неки унутрашњи конфликт. Нисте сигурни да ли да се упустите у нешто јер се плашите да нећете у томе успети. Боље је да неке ставри предузмете, него касније да се кајете. Више верујте у себе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas