· · Коментари: 0

У ЊИХОВОЈ ЛОЗИ ЖЕНСКО ДЕТЕ НИЈЕ РОЂЕНО 138 ГОДИНА: Деценијама су очекивали чудо, а онда су сви занемели од ШОКА (ВИДЕО)

Несвакидашња прича брачног пара- у његовој породичној линији није било женске деце више од тринаест деценија

1685367201_Porodica-NASLOVNA.jpg
Фото: принтсцреен/yоутубе/НЕWС ЦЕНТЕР Маине

Керолин и Ендрју Кларк били су ван себе од среће поводом рођења њихове ћеркице Одри. Поред радости због проширења породице, ово рођење је било посебно с обзиром на то да ниједна ц́ерка није рођена на Ендрјовој страни породице више од 13 деценија.

Керолин признаје да је била помало скептична када јој је Ендру рекао о овим посебностима своје породице. Присећа се да је питала „Како то мислиш?“ и потом истакла да је „шанса 50-50“ са сваким рођењем детета.

На шта је он одговорио: „Не, легитимно, нисмо имали девојчицу у нашој директној линији више од 100 година.“ Ендруова породица је такође потврдила ову вест, објашњавајуц́и да и ако су његови „стричеви и рођаци имали девојчице“, у његовој лози није било девојке од краја 19. века.

Фото: принтсцреен/yоутубе/НЕWС ЦЕНТЕР Маине

Пар је вец́ имао четворогодишњег сина по имену Камерон када су покушавали да имају још једно дете. Керолин је признала да су се надали девојчици. Након два побачаја, пар је открио да је Царолин поново трудна. И у том тренутку, није им било битно ког је пола беба, само су били захвални што су је поново очекивали и надали се здравој трудноц́и и здравој беби.

У септембру, током забаве за откривање пола са својом породицом и пријатељима, Кларкови су сазнали да ц́е добити девојчицу. Наиме, сви присутни су послужени колачиц́има, а боја унутрашње глазуре, требало је да открије ког је пола беба. На опште запрепашћење свих присутних чланова породице, сазнали су да је девојчица на путу.

 Фото: принтсцреен/yоутубе/НЕWС ЦЕНТЕР Маине

Након одбројавања, Ендрју, Керолин и њихови гости истовремено су загризли колачиће и били су одушевљени када су видели ружичасту глазуру, потврђујуц́и да очекују девојчицу. Керолин се присетила: „Сви су само вриштали и скакали у неверици обзиром да им је ово први пут у 138 година да очекују девојчицу."

Ендру је признао: „ било је заиста тешко смислити име, јер никада раније нисмо размишљали о женском имену“.

17. марта рођена је девојчица Одри, која је породици донела огромну радост. Керолин је изјавила да је долазак њене ц́ерке био још значајнији јер је била вредна чекања и свих борби са којима су се суочили.

Озарена мама је напоменула: „Тако смо срец́ни што је коначно овде и још једном, што је здрава и што је све прошло у реду приликом порођаја.“

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.