· · Коментари: 0

Видели сте ДУГУ УСНОВИМА? Подвест вам може поручивати више ствари

Овај сан обично се сматра добрим

1685099019_shutterstock_1913078680.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Дуга је често знак наде, лепоте после олује, ћуп са златом и срец́а после дугог периода туге. За многе, дуга носи лично симболичко значење - представља инклузивност и разноликост, свеобухватну слику љубави и пријатељства.

Али шта дуга симболизује када се појави у вашим сновима?

1. Духовна веза

Неке културе гледају на дуге као на симбол духовне везе. Снови о дугама могу значити да тражите дубоку духовну везу или да сте на путу ка духовном расту.

2. Промена

Дуге су такође повезане са трансформацијом и променом. Снови о дугама могу бити показатељ велике трансформације или промене која ц́е се ускоро догодити у вашем животу, а сан вам можда говори да морате да прихватите промену уместо да јој се одупирете.

3. Нада

Дуге се често повезују са обец́ањем и надом. Снови о дугама могу бити показатељ да ће позитивно и оптимистично бити и у животу на јави.

Овај сан можда охрабрује да добре ствари долазе и да треба да сачувате своју веру.

4. Јединство

Дугине боје се често користе као симбол јединства и различитости. Снови о дугама могу бити знак да желите да унесете јединство у разнолику групу и да се уверите да свако прихвати своје јединствене квалитете и личности.

5. Креативност

Дугине боје су такође повезане са маштом и креативношц́у. Сањати о дугама може значити да доживљавате врхунац креативности у свом животу или да тренутно тражите креативну инспирацију.

6. Емотивно исцељење

Дуге такође могу указивати на то да ц́ете решити неке сукобе и обавити емоционално исцељење. То значи да ц́ете се осец́ати боље када се овај циклус заврши.

Дуга се обично појављује после кише, а то је симбол да је тмурно и хладно време прошло и да ц́е сунце почети да сија. Снови о дугама су исти, а показатељ су позитивне промене у вашем животу.

7. Финансијска слобода

У неким културама, дуге се виде као симбол финансијског обиља и просперитета. Снови о дугама могу значити да желите да добијете своју финансијску слободу и да сте на правом путу када је то у питању, пише Алиша Форнерет.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.