· · Коментари: 0
невероватно

Видео који је погледало скоро 8 МИЛИОНА ЉУДИ: Ова девојка показала је колика је заправо моћ шминке (ВИДЕО)

Једна корисница ТикТок мреже објавила је видео који је многе оставио у чуду

1655109173_mocc.png
Фото: ТикТок/принтскрин/лаwни.е

Шминка може да нам користи да улепшамо лице или прикријемо одређене недостатке и неправилности. Међутим, некада може доћи и до екстремног случаја и до тога да нам промени лични опис. Иако вешти шминкери могу нанети производе за улепшавање на тај начин да не препoзнамо одређену особу, питање је - која је поента тога?

Трансформације могу бити драстичне, а сама особе непрепознатљива, што је управо и једна корисница ТикТок мреже показала.

@лаwни.е Мy топ лип ис тхе биггест цатфисх. 🥴 #ОсцарсАтХоме #АЕМемберсАлwаyс #WоменОwнедБусинесс #ДесервеАДрПепперДует #цатфисх #форyоу #гирлтхатснотме #макеуп ♬ 444 - јах

Наиме, америчка инфлуенсерка редовно објављује шминкерске транформације, односно приказује како изгледа пре и после улепшавања. Управо је у једном таквом видеу приказала себе на почетку потпуно сређену и нашминкану, са напућеним уснама, исфенираном косом и прецизно нанетом шминком. Већ после пар секунди видеа имамо прилике да је видимо у потпуно кућном издању, а разлика је, мало је рећи - огромна!

Прочитајте још: Шта боја очију говори о човеку: Зелене очи одају харизматичну особу, а плаве брбљивце

И Лони, која је снимила овај видео, била је свесна драстичне промене, па је у позадини ишла песма чији стих гласи “Девојко, то нисам ја”. 

У коментару је додала "Моја горња усна је највећа превара".

Овај снимак видело је скоро 8 милиона људи, а преко 5 хиљада коментара може да се прочита испод објаве. Сам видео има преко 1.2 милиона лајкова, а портал "Тhe sun" преноси да све ове бројке говоре о томе колико су људи фасцинирани променом.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.