Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕОБИЧАН ПОСАО

Захваљујући оригиналној идеји, овај човек зарађује МНОГО ПАРА, а не ради НИШТА (ФОТО)

Шоји Моримото из Јапана је зарадио доста новца, а нема ни дан радног стажа. Оригинална идеја му је помогла да живи лагодно, а да уложи минимум напора.

1641039144_money-g7a7b2c8a2_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Наиме, овај 37-годишњак зарађује велике своте не радећи ништа! Шоји Моримото последње две године ради као особа која може да "једе, пије и даје једноставне одговоре, али ништа више од тога".

Звучи као нешто што баш никоме не треба, али у пракси он има посла преко главе.

Прочитајте још: Психолози тврде да делује: Ово је реченица која привлачи НОВАЦ, и треба је изговарати СВАКОГА ДАНА

Тренутно жели да га ангажује преко 3.000 људи, а ако се питате због чега, побуде клијената су различите.

Примера ради, он ускаче у екипе гејмера када им недостаје један играч, прави друштво особама које предају папире за развод или поздравља оне који су се преселили у нови дом.

"Пратим своје муштерије где год они то желе. Одговарам на њихова питања, слушам их, климам главом када треба. Било ми је непријатно у почетку, али навикао сам се временом", испричао је Моримото за "Вице".

Каже да је у почетку своје услуге делио бесплатно, али да је полако то прерасло у уносан бизнис - данас један ангажман наплаћује око 80 евра.

Шоји је испричао како га је једна 36-годишњакиња ангажовала најмање 10 пута, а правио јој је друштво кад је ишла на састанке или у секс шоп.

"Слушао ме је без осуђивања и без проблема са мном ишао у секс шоп. Осећала сам се као да имам подршку док је уз мене, а притом ми није наметао своје мишљење", открила је ова клијенткиња.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas