Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Због њега није снимљен НАСТАВАК серије "Бољи живот": Култни јунаци су требали да сниме још 100 епизода, али он није хтео ни да чује

Наводно је идеја била да се сними прича о томе шта се дешава са јунацима серије у актуелном времену, као и да се у серији појаве Бобин син, а Гигин унук, Виолетин нови муж и још доста нових ликова

1708332458_Foto-Reprint-TV-Novosti-RTS-Printscreen.jpg
Фото: Репринт ТВ Новости, РТС/ Принтсцреен
Oglas

Када је крајем осамдесетих година прошлог века почело премијерно емитовање серије "Бољи живот", свака нова епизода обарала је рекорде гледаности.

Причу о породици Попадић, просечној југословенској породици са свакодневним проблемима пратили су милиони гледалаца, а када је емитована последња епизода, многима је било жао што се тако квалитетна серија завршила.

Од тада па до 2009. године, серија је репризирана четири пута, и сваки пут се издвајала у програмској шеми рекордном гледаношћу. Због тога је тадашњи директор РТС-а Александар Тијанић предложио Синиши Павићу, аутору серије, да напише нових 100 епизода, које би пратиле животе главних глумаца двадесет година касније.

Наводно је идеја била да се сними прича о томе шта се дешава са јунацима серије у актуелном времену, као и да се у серији појаве Бобин син, а Гигин унук, Виолетин нови муж и још доста нових ликова. Многи су били одушевљени идејом, али Синиша Павић је дао последњу реч - није хтео ни да чује.

- Тешко је окупити људе око било чега, а и не може данас да се прави “Бољи живот”. Лепо је што су сви Попадићи заједно прославили тај јубилеј. Они јесу главни актери приче, али много је других, сјајних глумаца који су обележили ту серију, а нису више живи. Када се ради тако велика прича, ниједна улога није мала. Уколико бисмо саставили све што је Бата Живојиновић одиграо као Мацола, добили бисмо три играна филма. Био је ту и Михајло Виторовић, Данило Лазовић, Радмила Савићевић, Милош Жутић, па Душан Почек, коме је хипохондар Јездимир Ускоковић била животна улога. Не може се рећи да су то епизодне улоге, велике су биле и по обиму и сјајно су одигране - објаснио је Синиша Павић једном приликом.

(Лепа и Срећна)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas