Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Жена новчано кажњава мужа ако поједе више од ње, а купају се снегом: Да ли су ово највеће циције? (ВИДЕО)

Свако од нас у животу је упознао барем једну цицију

1626014227_skrtice.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТЛЦ
Oglas

Постоје људи који једноставно  воле да штеде на сваком кораку. Ништа ту не би било толико страшно, у неку руку је чак и похвалано, да се то не одражава на невероватне начине.

Прочитајте још: ШОК НА ВЕНЧАЊУ: Трудна жена упала на свадбу и направила ХАОС - "Правићеш се да ме не познајеш?" (ВИДЕО)

Једна породица живи невероватним животом. Иако имају услове за нормалан живот, Беки Гилс је у једној емисији испричана од она и њена породица снегом перу зубе, како би уштедели сваки долар.

- Увек сам била штедљива, али кад сам родила првог сина Џорџа, одлучила сам да дам отказ, како би се посветила његовом гајењу. Сада се водим реченицом, да је штедња исто као и да зарађујете новац- рекла је ова интресантна жена која има два сина и мужа.

За годину дана уштедели 35 хиљада долара

Док је радила, годишње је зарађивала 35 хиљада долара, а када су почели да практикују њене методе, већ за годину дана су успели да уштеде тај износ. Она је све породичне трошкове успела да преполови, па тако судове пере заједно са стварима у машини и на тај начин штити тањире и чаше од ломљења.

Сами све поправљају, никада не зову мајстора, не плаћају воду, већ скупљају снег испред куће и тако се купају и перу зубе. 

- Вода кошта, док низ улицу имамо диван поток који користимо, али је сада вода замрзнута - рекла је Беки у емисији 

Мужа новчано кажњава уолико поједе више од ње

- Ако смо наручили четири моцарела штапића и од тога ја поједем три, она ми каже да морам да јој платим 75 центи - рекао је супруг.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas