Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

Ове три ствари разумеју само срећни људи: Да ли сте међу њима?

Заборавите накратко на списак ствари које вам требају да бисте били срећни

1608918467_skok.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Трчање за роковима, ишчекивање годишњег одмора, крај неког пројекта. Срећа није у стварима, срећа се догађа сваки дан и немојте је пропустити. Неке ствари разумеју само они који су срећни.

Прочитајте још: Лош утицај: Ево како дувански дим утиче на дететово здравље

Једна сте и јединствена особа

Уопштено, на земљи има седам милијарди људи, 30.300 трилиона ћелија које се никад неће поново спојити и постати баш такви какви сте ви сада. Имате своја искуства, своја сећања, своје успомене. Немојте се трудити да будете, изгледате, миришете, говорите као неко други.

 

 

Фото: пиxабаy

Шта други о вама мисле то није ваша брига

Понекад знамо толико да се оптеретимо размишљањима шта други људи о нама мисле. Но сви ти који вас оптерећују сигурно морају прво средити своје двориште уместо да брину о вама и вашем животном стилу. Никада не смемо да радимо оно што мислимо да ће задовољити друге људе. Негде успут би могли да заборавите истину о томе шта ви уствари желите, очекујете, шта вас чини срећнима.

Бити рањив значи бити човек

Наша тела трговачким речником речено имају рок трајања. Никада не знамо шта ће нам се десити следећег дана. Мада, иако неке та чињеница испуни страхом, друге инспирише да живе живот пуним плућима, отвореног срца сваки дан из дана у дан. Потрудите се да људи око вас знају шта мислите о њима. Ако сте у вези која на вас не делује позитивно, креативно и нисте срећни, време је да одете из ње. Имате један живот и проживите га онако како желите.

Прочитајте још: Кораци при прању косе: Шта радимо погрешно?

С друге стране, као да смо сви програмирани да одлажемо срећу. Бићу срећан кад завршим средњу школу, кад дипломирам, нађем посао, склопим брак, купим стан, добијем дете… Листа је подугачка. Истина је да се живот састоји од тренутака. Повезивања, загрљаја, смеха, дружења, загрљаја млађег брата, нећака, осмеха баке или деке, поносног погледа оца и мајке. Уживајте у свему што вам живот пружа. Срећа је у малим стварима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas