Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Битан је облик, одстојање, па чак и боја: Да ли знате да лице мушкарца открива тајну?

Кинески психолози открили су да лице мушкарца открива његов карактер

1617098897_Depositphotos_11117961_s-2019.jpg
Фото: Деспоситос
Oglas

Загледајте се у његово лице и одговор се јавља. Оно у шта прво треба да гледате су очи, обрве и нос. Откријаву више него што можете да замислите.

Прочитајте још: У овоме је тајна наношења КОРЕКТОРА: Испоштујте само један корак

Очи су огледало душе

Фото: деспоситос

Романтичаре, перфекционисте и искрене пријатеље ћете препознати по обореним капцима. Воле шетње поред реке, романтичне вечере уз пригушена светла и музику у позадини. Воле поезију и вечито трагају за својом љубави из маште. Размакнуте очи одају толеранту, предвидљиву и лењу особу која није толико динамична у љубавној вези.
Крупне очи карактеризују особе које воле да шире љубав, показују осећања и нежност. За разлику од крупних очију ситне очи су сушта супротност и не показују своја осећања, затварају се  у себе и таквим особама треба пуно времена како би у неког стекле поверење.

Обрве изражавају осећања

Фото: Деспоситос

Маркантне и уредне обрве карактеризују пријатељски настројену особу која воли путовања, изласке и лепе жене. Воле добро вино и још бољу храну. Авантуритичког су духа и знају врло лако да освоје женско срце.

Спојене обрве представљају људе који су на први поглед врло снажни и јаки, али у себи су превише осетљиви и лако их је повредити. Практични људи имају равне обрве. То су бизнисмени који одлично воде своје финансије, амбициозни, спремни на промене и успешни у свом послу.

Танке обреве имају тврдоглави људи који себе смтрају најпаметнијим и не прихватају туђе мишљење. Оваквим особама је претежно на првом месту породица. Желе да се за све они питају, тако уздижу сами себе и уверавају људе око себе да су битни.

Колики нос толики понос

Људи који имају већи нос се сматрају за особе које су великог срца. Навикли да пружају љубав свим оним људима који у њима изазову тугу или срећу. Великодушне и осећајне особе спремне да бескућнику дају и последњи динар из новчаника.

Квргав нос носи особа која секс и новац ставља на прво место и то им је најважније у животу.

Прочитајте још: Пет ствари које се догађају женама ако НЕ ВОДЕ љубав дуже време

Прћаст нос имају људи хладне крви којима је такође најбитнији новац и све гледају кроз то. Такве особе излазе на места где ће бити примећени. Веза са таквим момцима није препоручљива јер ће бити кратког века.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas