Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
љубавне везе

Да ли БРАК може да опстане ПОСЛЕ ПРЕВАРЕ? Можда шанса ипак постоји

Доживети неверство у браку је дефинитивно тешко, али да ли има места помирењу?

1634821791_Depositphotos_70975385_S.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Све оно у шта сте до јуче веровали, пало је у воду и у рукама имате само крхотине свог брака које вас секу попут жилета. Можда сте током година које су иза вас и размишљали шта би се догодило да једно од вас двоје буде неверно, и највероватније дошли до закључка да је разлаз у том случају неминован.

Па опет, ево вас на тој тачки, до које нисте веровали да ћете икад доћи, размишљате: шта даље? Да ли постоји могућност да се ваш брак опорави након неверства? Да ли је уопште вредан труда? Независно од тога ко је варао у браку, могуће је превазићи насталу ситуацију, па чак и брак учинити бољим него што је био. Међутим, за то је потребна сарадња са обе стране. У нашој галерији вам откривамо које би кораке требало да предузмете ако сте ви та страна која је варала, и ако желите да ваш брак опстане након неверства.

Прочитајте још: Шта мислите да ли су женама привлачнији ЋЕЛАВИ или мушкарци са густом косом? Ево како су пресудили ВИКТОРИЈИНИ АНЂЕЛИ

Реците све

Изнесите све детаље везане за превару. Будите отворени. Можда размишљате у правцу тога да ћете свог супруга повредити непотребним детаљима и још више погоршати ситуацију, али неће бити тако. Иако ће му бити тешко да чује неке ствари, више ће од свега ценити вашу спремност да будете искрени. Скривене лажи имају обичај да испливају на површину када им се најмање надате, зато обавезно реците све.

Пресеците све што вас везује за другу особу

Да бисте ефикасно завршили са афером и сасекли сва искушења у корену, не смете оставити ни једна врата отворена. Избришите бројеве телефона и емаил-ове дате особе. Не одржавајте контакт са њом ни на друштвеним мрежама, нити одлазите на места на којима знате да ћете је срести. Ако имате заједнички круг пријатеља, најбоље би било да их заобилазите. Тешко ће вам бити да пресечете све везе, али очување вашег брака је вредно тога. На овај начин ћете свом супругу показати да сте озбиљни, и да се заиста кајете због учињеног.

Будите отворена књига

Како би обновили свој брак, вашем супругу ће требати много доказа о томе да заиста може поново да вам верује. У том погледу морате бити спремни на бројна питања која следе са његове стране. Такође, побрините се да све разговоре са другим људима водите пред њим, као и да ваш телефон буде без лозинке, како бисте доказали да немате више шта да кријете.

Прочитајте још: Четири ствари које ипак треба да прећутимо у вези

Немојте очекивати опоравак преко ноћи

Чак и у случају да је ваш супруг заиста спреман да вам опрости, и поклони вам поново своје поверење, то је неће догодити преко ноћи. Потребно је да прође време, да ви докажете своју лојалност, и да он у вашим поступцима препозна труд. Учините све што је у вашој моћи да будете достојни његове љубави, и он ће вам је опет дати на длану.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas