Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Да ли сте БИВШЕГ избрисали са ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА? Погледајте да ли ТРЕБА то да урадите!

После развода или раскида с партнером често се намеће питање када је време за нову љубав. Одговор је једноставан!

1600767051_Depositphotos_207681128_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Одговор је, дакле, једноставан - онда када сте спремни да некога пустите у свој живот али то се неће догодити преко ноћи. Ипак, пре него што се заинтересујете за неког, добро упознајте себе.

За почетак, преиспитајте претходну везу, сагледате све њене добре и лоше аспекте, у чему сте грешили а шта сте радили исправно.

Прочитајте још: ПОЉУПЦИ СУ ВАЖНИ: А због ова 3 ТУЖНА РАЗЛОГА парови престају да се љубе

Све док се не суочите са тим, тапкаћете у месту а то значи да још није тренутак за нову љубав. Када учите из сопственог искуства онда сте спремни да преузмете личну одговорност што доводи до емоционалне зрелости. То ће вам помоћи да донесете мудрије одлуке у наредним везама и не поновите грешке из прошлости.

Лажна нада?
Уколико још нисте избацили из својих мисли и срца бившег партнера, не прихватајте позив за излазак са новим удварачем. Немојте да му дајете лажну наду, а сусрет може лако да се претвори у непријатну вечеру уколико почнете да причате о дечку са којим сте раскинули.

Прочитајте још: Престаните да ТРАЖИТЕ ЉУБАВ, јер тада се догађају НЕВЕРОВАТНЕ ствари

Добар знак да сте раскрстили са прошлошћу је сазнање да вас више ништа не интересује у вези бившег партнера, а охрабрује и чињеница ако сте га избрисали с друштвених мрежа.

Да ли вас поново занимају старији хобији?

Уколико је прошло више од недељу дана откад сте последњи пут били тужни или плакали због раскида, па сте коначно почели да се смејете, значи да је дошло време да кренете даље. Такође, када поново покажете интересовање за своје хобије и ствари које вас занимају, онда сте прегурали најтежи период после раскида.

Прочитајте још: Не мешајте СТРАСТ и ЉУБАВ - Људи се растају, психолог објашњава РАЗЛОГЕ

Ако сте помислили да би било добро да имате неког поред себе, то је такође сјајна вест. Али будите опрезни јер је танка граница између потребе да неко буде у вашем животу и да сте, заиста, срећни. Ако осећате "лептириће у стомаку" када неко обраћа пажњу на вас или флертује са вама, онда сте потпуно преболели бившег партнера.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas