Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РОМАНТИЧНО

Упознали се "на слепо", РАСТАЛИ, па остала трудна! Веза манекенке и глумца је као филм (ФОТО)

Том Брејди и Жизел Биндшен ове године прославиће 12 година брака и љубави. А како је изгледала њихова љубавна прича кроз ових 12 година прочитајте у наставку.

1612616163_Tom-i-Zizel.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / томбрадy
Oglas

Супер звезда и квотербек НФЛ Том Брејди (43) и бивша манекенка Жизел Биндшен (40) један су од најлепших енергетских парова нашег доба. Њихова љубавна прича је несвакидашња, а и поред свих турбуленција које је преживео њихов брак, успели су да опстану и да после 12 година буду исто заљубљени као и на почетку везе.

Спој на слепо

Од упознавања на невиђено преко заједничког пријатеља и до првог састанк све је било јасно. Била је то љубав на први поглед за бразилску лепотицу. 

Прочитајте још: Кад ће тај ПРСТЕН? Откривено ЗАШТО мушкарци ОДУГОВЛАЧЕ и трагичан је...

Иако је Том тада још увек био у вези са тадашњом партнерком Бриџет Мојнахан, њихова двогодишња љубав ближила се крају.

Том и Жизел су непрестано били у контакту, а како кажу нису могли да се засите једно гругог. После месец дана обелоданили су воју везу. 

Трудноћа бивше девојке
Два месеца након романсе, пар се суочио са великом препреком. Бриџет је сазнала да је трудна и да носи Томово дете, а он је већ тада био у вези са Жизел. Тај тренутак је био велики изазов за њих и њихову љубав. Манекенка је размишљала како да поступи, али љубав је ипак победила и они су и поред свега остали заједно и још више учврстили своју везу.

Том постаје отац, али Жизел није мајка

Љубав је била јача од свега, а када је Том добио сина са бившом девојком Брижет, Жизел је толико заволела његовог сина, као да јој је рођени. Чак га је у појединим интервјуима славна манекенка називала сојим "бонус дететом". 

Прочитајте још: Бојана ШКОРИЋ упозорава: Брак РАЗАРА реченица "очекивала сам да сам види у чему је проблем"

У јануару 2009. године овај пар се верио. А начин на који је Том то урадио је за манекенку био невероватно романтичан. Наиме, Том је измислио причу како је Жизелин стан поплавио и како мора да оде тамо да реши проблем. Али када се Жизел појавила и угледала свеће и латице од ружа по целом стану и њега који је пао на колена и питао је да се уда за њу, манекенка му је рекла да устане, јер је претходно био оперисан и имао три инфекције стафилокока. Том је рекао: "Морам на колена", а Жизел је одговарала: "Не, не, не. Устани, молим те!" После тога, бразилска манекенка је изјавила да је то најромантичнија ствар коју је Том урадио у њиховој вези. 

Венчање познатог пара

Након месец дана од просидбе, пар се венчао на интимној церемонији у католичкој цркви у Калифорнији, уз присуство њихових родитеља. 

Порођај у води и родитељство

Турбуленције у Томовој спортској каријери
Томова спортска каријера у одређеним тренуцима није била на нивоу који је желео. Био је критикован од стране саиграча, а Жизел га је и у тим тренуцима бранила. 

Исте године пар је добио и сина, али оно што је несвакидашње, јесте да је Жизел желела да се породи у води, што се и догодило. И поред препорука лекара да то не ради, због необичног положаја детета, и поред Томовог одвраћања, Жизел није одустала од своје замисли о порођају у кади, јер како је рекла одувек је сањала о томе да се породи у води код куће.

Прочитајте још: Сви затварају очи док се љубе: Разлог је једноставан

Поново родитељи

Други пут су се остварили као родитељи, 2012. године, када су добили ћерку Вивијан. А како су једном приликом изјавили, са Томовим првим сином , њихова породица је била комплетна. 

Три је њихов савршен број!

 Турбуленције у браку

Као што је познато, ништа није идеално, па тако је и њихов брак у једном тренутку упао у кризни период. Наиме, Жизел је замерала Тому што је превише усредсређен на фудбал и пословне подухвате, а да није у довољној мери усмерен деци и породици. После узбурканог периода, пар је открио да је ишао на саветовање парова, да би решио проблеме.

Слављење љубави и 10 година брака с љубавним порукама

Романтичне објаве на друштвеним мрежама, славни пар је делио са својим пратиоцима. Фотографије са венчања на којима пар заљубљено зури једно у друго, као и неколицина снимака, били су мали подсетник на то да њихова љубав траје већ 10 година. 

Жизел је испод фотографије написала: "Не могу да верујем да је већ прошло 10 година од како смо одлучили да корачамо овим животом заједно... и каквих смо невероватних 10 година имали! Не постоји ништа што волим више на овом свету од тебе и наше породице. Хвала вам што сте били на овом путовању са мном и што сте обавили посао потребан да бисте га учинили тако посебним. Да наставимо да растемо заједно, корачајући раме уз раме подржавајући се и волећи се дуги низ година. Те амо танто. “

Прочитајте још: Психијатар Мила: Савршене породице су темпиране БОМБЕ, а ево како не постати РОДИТЕЉ РОБ

Том је на Инстаграму поделио фотографију на којој се пар љуби на венчању након што су проглашени мужем и женом. У наслову је написао: „Пре десет година нисам схватио колико могу да волим тебе и породицу коју смо заједно створили. Моје срце је тако пуно и тако сам благословен! Знам да наше путовање није било лако, али изазови које смо превладали учинили су да наша веза постане чвршћа, а љубав дубља. Хвала вам што ме волите, што подржавате моје снове и што негујете нашу породицу на начин на који сте само ви могли. Ти си моја стена, моја љубав и моја светлост! Волим те и волим нашу породицу! “ Скоро две године касније, пар је и данас тако лудо заљубљен.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas