Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Истраживање дошло до занимљивих података: Припадници ових професија најчешће варају своје партнере - Чак 70 чини то из једног разлога

Истраживање је утврдило који су то најчешћи изговори оних који варају

1693664532_shutterstock_1417226231.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према истраживању, своје партнере највише варају медицинске сестре и мушкарци на руководећим положајима, а главни разлог је сексуално незадовољство.

Једно истраживање је утврдило и да су мушкарци и жене у одређеним професијама најсклонији варању својих партнера.

Утврђено је да највише варају медицинске сестре, а затим незапослене жене, помоћници администратора, жене на руководећим положајима и учитељице. Такође, највише варају мушкарци на руководећим положајима, инжењери, директори, менаџери продаје и грађевински радници.

Истраживање је показало да постоји много разлога због којих људи одлуче да варају своје партнере. Разлог број 1 је сексуално незадовољство. 

У истраживању је 70 одсто испитаника навело тај разлог када су упитани зашто су преварили своје партнере. Њих 26 одсто је навело да су били у потрази за необавезним везама, а 15 процената је било у отвореним везама. 

Када су други разлози у питању, 23 одсто испитаника навело је да партнери у спавац́ој соби не испуњавају њихове емоционалне потребе или фантазије, као и да нису довољно фокусирани на интимност, романтику, страст и емоционалну повезаност.

Истраживање је такође навело и најчешће изговоре оних који варају своје партнере. Вец́ина људи, 33 одсто, рекло је супружницима да раде до касно, 23 одсто њих је рекло да су остали на пиц́у после посла, док је 28 одсто њих рекло партнерима да су отишли да се виде са породицом и пријатељима. Они који варају често лажу партнере да иду на пословна путовања или да се баве разним друштвеним активностима. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas