Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКО ДА ВРАТИТЕ СТРАСТ У ВЕЗУ? Ова четири савета ће вас спасити од раскида

Почетак је увек супер: пуни смо ентузијазма, романтика пршти на све стране, секс је нешто без чега не можемо замислити дан...

1712917073_863251_shutterstock-386941060_orig.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Свака веза почне овако, а велик број њих се с временом у потпуности промени. Ентузијазам спласне због много обавеза, романтике има само у траговима, а секс је нешто што је боље оставити за сутра или за викенд. Ово су класичне замке у свакој вези, а ево и како их избећи и учинити да се ваш однос чини свежим иако то можда више није.

Немојте ићи у кревет љути...

... ни нервозни. Ако сте се посвађали, покушајте да решите свађу пре спавања, јер бисте се ујутро могли пробудити још љући. Или се помирите пре спавања или се договорите да ћете заборавити на свађу. Ако одлажете решавање проблема до јутра, немирно ћете спавати.

Флертујте

Заводите једно друго. На ово врло често заборављамо кад смо у стабилној вези, а управо је флерт нешто због чега нам се у стомаку стварају лептирићи. Парови који увек изнова флертују имају срећније везе.

Проводите мање времена заједно

Време које узмете за себе и проведете га одвојено може бити много корисније за везу од времена које проводите заједно. Ако почнете да недостајете једно другом, осетићете се као на почетку везе.

Више комплимената

Мање приговарања. Однос комплимената и приговора увек треба да иде у корист комплимената, иначе ћете почети да идете једно другом на живце. Океј је приговарати, али водите рачуна да то не буде главна активност.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas