· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Мамине мазе или Едипов комплекс: Овај тип мушкараца обавезно треба избегавати

Патолошка повезаност мајке и сина никако није добра

1615994562_maco-muskarac.jpg
Фото: депоситпхотос

Едипов синдром, како се стручно назива овај однос  карактерише се у виду болесне љубави према мајци и амозитету према оцу. Мајка је та која у најранијем детињству дете превише везује за себе, понекад чак и патетиком тако да он у њој види жртву свога оца, а самим тим осеца сталну потребу да је заштити.

Прочитајте још: Ако поседујете ову особину бићете срећније у вези

Фото: деспоситос

Она претерано брине о свом сину, проверава где је и са ким, да ли је јео, спавао… Почиње да живи свој живот кроз њега. Овакви мушкарци често остају емотивно не испуњени, у својим партнеркама траже своју мајку, али како ниједна не испињава та очекивања, веза са овим типом мускарца је осуђена на пропаст.

На почетку имате утисак да сте пронашле човека свог живота, а његово понашање према мајци бице вам само одраз поштовања жена, вредан дивљења. Дубљим уласком у везу схватићете да је ваше место иза мајке и да борба за љубав у којој се зна победник почиње.

Мама је увек приоритет. Ако маму несто заболи, ако је тужна то ће бити важна тема у вашој вези. Страх од губитка мајке на било који начн код оваквих мускараца је мисао која их често прати. Било која ваша сугестија на рачун мајке може изазвати буру лоших осећања и реч према вама, јер запамтите ви нисте важни у овој причи.

Мамина маза – Мушкарац у успону

Овај мушарац је битан само себи, на путу до свог успеха тражиће вашу подршку, дивљење, подизање самопоуздања. Причаће вам бајке о будућности какве још нисте чули, о вашој кући из снова, деци… успут и о томе шта жели мајци да приушти када дође до врхунца каријере.

Прочитајте још: ПАМЕТНА, ЛЕПА, ДУХОВИТА...Која особина мушкарцу говори да је она ПРАВА ЖЕНА?

Користиће вашу љубав како би манипулисао са вама, толико да нећете приметити колико заправо брине само о себи. Почиње да ради све што није до тада, излази без вас, проводи време са другим људима, све преписујући послу и правдајући се како му такав живот не прија. Новац мења његов свет самим тим и ви постајете сувишни.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.