Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наука дала доказе: Ево шта мушкарце највише привлачи код жена

Шта каже научно истраживање?

1702294126_shutterstock_659039605.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према новој студији која је урађена на Универзитету у Тексасу, мушкарци више воле жене са већом и облом задњицом. Овде није у питању лични фетиш мушкараца, већ се жене са већом задњицом сматрају здравијим, јер су у стању да носе и роде здраво потомство. У том смислу, популарност Ким Кардашијан, Бијонсе и Софије Вергаре међу мушкарцима није тешко објаснити.

Поред задњице постоје и други детаљи који буквално излуђују мушкарце. То су:

Крупне очи

Девојке са великим, крупним очима попут срне код мушкараца буде жељу да их штите и сачувају. Поред тога девојке са крупним очима и изражајним погледом изгледају... заувек младо. Уколико крупним очима додамо дуге трепавице и лепе и неговане обрве, долази до магичног погледа. Мушкарци оваквом погледу не могу да одоле.

Пуне усне

Када мушкарци погледају пуне и влажне усне, у њиховим главама постоји само једна жеља: да их пољубе. Зато се немојте увредити ако говорите о озбиљним стварима, а он гледа у ваше усне - то је природа, ту нема помоц́и.

Груди

Овде су мишљења мушкараца подељена. Према студији неки момци воле мале груди над којима скоро да нема снаге гравитације, а друга половина мушкараца је луда за великим грудима.

Добро дефинисан стомак

Раније се веровало да мушкарци воле жене са меканим и заобљеним стомаком, али новија студија показује да је добро дефинисан и прилично затегнут стомак нешто чему мушкарци не могу да одоле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas