Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нови партнер након раскида: Паметан потез или лоша одлука?

Ваши путеви су се одвојили, али он некако успева свакодневно да залута у ваш ум

1665330222_man-g8ba0f8d03_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Размишљате о времену које сте провели с њим и питате се да ли је нешто могло да буде другачије. Непотребно је рећи да мучите себе и да се вртите у круг, без наде да ћете икад наставити даље.

Међутим, иако морате да одвојите време да залечите своје срце и обрадите сва осећања која су у вама, можда бисте могли да размислите о томе да изађете са неким. Али, да ли је то добра идеја? Заправо виђање са неким тек након завршетка љубавне везе може да буде добра ствар ако целој причи приступите из правог угла.

Веза након раскида?

Уживајте у привременом налету узбуђења

Важно је да имате на уму да осећања која тренутно имате према неком новом ко се појави у вашем животу недуго након што сте раскинули са својим момком, можда неће трајати заувек. Ви сте још увек рањиви и потребно вам је да волите неког и да се осећате вољено. Дакле, можете да уживате у привременом налету узбуђења, али будите спремни да стиснете кочницу. Разлог је једноставан: нисте још увек спремни за праву ствар, али нико вас не спречава да се забављате.

Прочитајте још: Шта све можемо да научимо током ПРВЕ ГОДИНЕ БРАКА? Није све "црно или бело"

Скрените мисли

Када сте заглављени у сопственим мислима о раскиду, може вам добро доћи то да вас нешто или неко наведе да размишљате у другом правцу. Зар не би било дивно када бисте на пример размишљали о томе колико је сладак момак с којим сте изашли на вечеру? Такво нешто представља добар подстицај вашем егу, који вам је тренутно заиста потребан. Из овог разлога искористите виђање са новим момком као ефикасно скретање пажње.

Побрините се да ствари остану на површини

Заиста не желите да се залећете у новој вези и пожурујете ствари, посебно ако сте свесни тога да вам је срце и даље испуњено осећањима према бившем. Дакле, ваш циљ би макар првих пар месеци требало да буде необавезно виђање, док не утврдите да сте оставили иза себе сва та осећања која вас спречавају да се неком другом посветите. Овакво нешто ће вас поштедети додатног бола и разочарења, што је последње што желите.

Слушајте себе, а не друге људе

Иако ће вам ваши пријатељи можда рећи да улазак у нову везу непосредно након завршетка старе може да се заврши катастрофално по вас, што јесте истина, ако ви мислите да је то прави избор за вас онда би требало себе да послушате. Нико боље од вас не зна шта је вама на срцу и души. Можда сте ви неко ко лакше уз неког ко је стрпљив и пун подршке пролази кроз тежак период, него што би то био у стању соло.

Прочитајте још: Реченице које не говори ПАРТНЕР КОЈИ ВАС ВОЛИ И ПОШТУЈЕ: Знак су пасивне агресије, презира или незрелости

Будите искрени према особи са којом се виђате

Заиста не желите да неком дајете лажну наду и завлачите га ако знате да не постоји никаква шанса да према датој особи развијете искрена романтична осећања. Нужно је да према особи с којом одлучите да се виђате будете искрени и кажете јој кроз шта тренутно пролазите. На овај начин она ће имати више разумевања и стрпљења за вас. У том случају постоје веће шансе да се ваша „веза за опоравак“ претвори у праву.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas