· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

Осим што су ЉУБАВНИЦЕ, оне много и КОШТАЈУ! Ово је ТАЧНА РАЧУНИЦА

Мушкарци су спремни да се одрекну много тога у једном тренутку када помисле да су нашли своју нову идеалну љубав оличену у љубавници. Ево колико то заиста кошта

1594248837_partneri.png
Фото: Pixabay

Мушкарци су некада на све спремни, чак и да се одрекну многих ствари како би са својим љубавницама провели што више времена. 

Прочитајте још: Желите да изгледате МЛАЂЕ? Никакав проблем, али ево колико пута морате имати СЕКС

Жене не треба да се заваравају јер су љубавнице одувек у моди! Ипак,  у данашње време се чини као да их има много више него раније, посебно у време експлозије друштвених мрежа. Али, проблем је увек исти - како одвојити време за љубавницу поред жене и деце?

Фото: Depositphotos

Прочитајте још: Први тип МУШКАРАЦА може да се спакује за 5 МИНУТА и крене, али
ЖЕНЕ БИРАЈУ други тип - ево и ЗАШТО

Ево занимљивих резултата истраживања који показују колико је мушкараца спремно да се одркне одређених ствариу животу како би провело што више времена са љубавницом.

Прочитајте још: Домали ПРСТ открива да ли је МУШКАРАЦ нарцисоидан, ОДАН или АГРЕСИВАН

  • 6 одсто жртвовало би годишњи одмор за виђање љубавнице
  • 10 одсто не би куповало нови мобилни телефон да им остане више новаца за љубавницу
  • 11 одсто би одустало од чланства у теретани
  • 15 одсто би жртвовало већ купљене улазнице за утакмицу или неко друго догађање које воле
  • 15 одсто би одустало од планираног реновирања или куповине дома
  • 16 одсто не би купило нови ауто

За крај, информација која је можда и најгора - четвртина мушкараца престаје да одлази на вечере са супругом како би уштедило новац за љубавницу.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.