Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
везе

Поштовање, искреност и шта још? Особине које ЖЕНЕ траже код мушкараца

Жене углавном у складу са својим врлинама, очекују одређене квалитете и од свог партнера.

1604322558_Depositphotos_247990586_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Када коначно пусте мушкарца у свој живот, оне очекују од њега одређене карактеристике…

Идеалан мушкарац за њих мора да поседује следеће квалитете:

1. Пристојност

Она је дама и поред себе жели џентлмена, који ће сваки сусрет улепшати добрим манирима. Нежност, учтивост и пристојност су све оно што већ од самог почетка она очекује од свог мушкарца.

Прочитајте још: Бежите од НАРЦИСА, СВЕЗНАЛИЦА и још ТРИ врсте МУШКАРАЦА

2. Поштовање

Оне увек захтевају пуно поштовање свог партнера, јер, поред тога што су свесне да га заслужују, знају да је поштовање основ сваког здравог међуљудског односа.

3. Самосталност

Снажне жене веома држе до себе, свог времена и личних потреба, а исто очекују и од свог партнера. Оне желе снажног и самосталног мушкарца, који ће им у свему парирати и неће се изгубити у сенци своје жене, већ ће ценити сопствене потребе и захтевати време само за себе.

4. Искреност

Жена која зна шта хоће од живота, зна и колико је важна истина и како је битно до ње држати. Она од свог партнера захтева отворен и искрен однос и последње што поред себе жели је мушкарац који нема храбрости да изговори, нити да се носи са истином.

Прочитајте још: Често је занемарено, а најчешћи је разлог РАСПАДА ВЕЗА и БРАКОВА

5. Добар смисао за хумор

Независне жене одлично знају шта значе стрес и тензија и зато желе поред себе човека који зна како да их насмеје у трен ока и поред кога ће успети да забораве на све бриге.

6. Склоност ка компромису

Она је свесна да смо сви на овај или онај начин различити, али да би веза опстала, неопходно је да оба партнера покажу разумевање и склоност ка компромису…

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas