Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Остали сте у ПРИЈАТЕЉСКИМ ОДНОСИМА са БИВШИМ ДЕЧКОМ? Ево зашто то није добра идеја

Миран раскид је идеална опција, али да ли је добра идеја остати пријатељ са бившим партнером?

1667559619_profimedia-0104560612-1-.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Без обзира на то колико се било ко од нас претварао да добро подноси раскид, чињеница је да он свима тешко пада.

На крају крајева, који год да је разлог због ког раскидате то је особа коју сте волели (и вероватно још волите) и која сада напушта ваш живот, односећи са собом половину вашег срца. Шансе су да се никад више нећете помирити и то мора да боли.

Из овог разлога већина људи доноси погрешну одлуку и покушава да одржи пријатељски однос са бившим, у нади да ће га тако макар имати на неки начин у свом животу. Међутим, постоје ствари због којих не би требало да тежите ка томе да будете пријатељ са бившом љубави.

Прочитајте још: Када је идеално време за нову везу након раскида? Ово је знак да сте преболели бившег партнера

То није здраво по вас

Замислите само да вас недуго након што сте раскинули, ваш бивши према коме још увек вероватно гајите романтична осећања, упознаје са својом новом девојком јер сада сте пријатељи и то је оно што пријатељи раде. Не постоји ни најмања шанса да ће вам бити драго због њега и да нећете осетити налет љубоморе, због чега заиста није здраво по вас да стварате пријатељску везу са бившим ког још увек нисте преболели.

Нећете бити у стању да наставите даље

Чак и да се догоди да упознате неког новог, ако сте пријатељ са бившим увек ћете некако бити везани за њега. Несвесно ћете му се враћати јер вас он познаје боље од било кога и можда ћете након разговора са њим закључити да нови момак није за вас, јер не личи на вашег бившег. Пропуштаћете прилику за приликом да будете са неким новим и наставите даље, јер ћете се држати за прошлост.

Велике су шансе да ћете завршити у кревету са њим

Заиста мислите да је реално да ћете икад моћи да изградите искрено пријатељство с особом која вас је толико пута видела без и најмањег комада одеће на себи? Да ли заиста верујете да можете да изађете у град заједно, попијете две – три чаше више и не завршите у кревету с њим? Он зна шта волите и где је потребно да вас додирне да потпуно изгубите контролу. Самим тим вас двоје сте катастрофа која само чека да се догоди. После тога ће вам само бити још горе.

Прочитајте још: Седам знакова да ПАРТНЕР губи интересовање за вас: Проверите да ли је ВРЕМЕ да свако крене својим путем

Вашем новом момку ће то сметати

Чак и ако пронађете, поред чињенице да сте пријатељ са бившим, начин да започнете везу са неким новим, постоје реалне шансе да ће тој особи сметати ваше пријатељство. Да ли заиста мислите да ће бити равнодушан по питању тога да се редовно чујете, виђате и дружите са својим бившим момком? Такво нешто пре свега представља непоштовање према вашем новом момку и не би требало да га доводите у ситуацију да је приморан да буде пријатељ са вашим бившим.

Једно од вас двоје ће завршити са сломљеним срцем

Не само да је раскид сам по себи ужасно искуство, већ би и одлука да са бившим останете пријатељ могла скупо да вас кошта. Све су шансе да ће у таквој причи једно од вас двоје завршити са сломљеним срцем, поново. Неко би од вас двоје могао погрешно да прочита знаке које овај други шаље и да покуша да иницира помирење, што се може врло неславно завршити. Зашто бисте своје срце излагали поновном сламању?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas