Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Осветила се љубавници бившег дечка: Тик-токерка урадила нешто што је све ОДУШЕВИЛО (ВИДЕО)

На оригиналан начин се осветила

1612262836_dafda.png
Фото: Принтскрин / ТикТок / јадепурвис53
Oglas

Свака превара у вези је веома болна и тешка, а једна девојка је открила како је преболела једну такву ситуацију, осветивши се љубници бившег дечка. Оно што је она урадила потпуно је невероватно и јединствено.

Прочитајте још: Ако ЖЕНА зна све о вама и може да предвиди сваки ваш корак - ви сте у проблему!

Џеид Пурвис је на свом Тик Току открила како су се она и њен супруг упознали захваљујући бившим партнерима. Њен вереник с којим је била три године и његова девојка са којом је био пет, варали су их. Када су сазнали истину, решили су да им се освете, па су се венчали.

@јадепурвис53

РЕПОСТ бцус им лике тхат 🤷🏼‍♀️😜 ##ЈДСмасхингИт ##МОНЦЛЕРБУББЛЕУП ##вирал ##фyп ##блоwитупагаин

♬ хопесхецхеатс. - Марлеигх Стургесс

Прочитајте још: Ођедном је постао ХЛАДАН: Ако вас партнер ИГНОРИШЕ урадите следећу ставр

- Путовао је 300 километара како бисмо се видели. У браку смо већ 4 године - рекла је ова тик токерка.

- Добро сте урадили. Драго ми је да сте срећни заједно - били су неки од коментара. - Увек се све догађа са разлогом. Створени сте једно за друго. Ово је моја омиљена љубавна прича - низали су се коментари.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas