Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ове речи највише узбуђују партнера у кревету: Преко 75% жена и мушкараца највише воли да их чује

Мушкарце и жене падају на различите ствари

1692103327_shutterstock_2106323468.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Познато нам је да су пољупци у врат и контакт очима неки су од главних покретача расположења у кревету, али ново истраживање које је доказао ЕденФантасyс.цом показало је да је дефинитивно најпожељније у кревету чути ове четири речи, пише ЛадБибле.

„Свиђа ми се то“, показало се као нешто што људе највише „пали“ у кревету. Од 2.000 испитаника чак 76% је рекло да у кревету највише воли да чује такво вокално охрабрење од партнера. Код мушкараца су те речи дефинитивно прве на листи, док су код жена на другом месту. Од тога их једино више узбуђују пољупци у врат.

Грицкање ува и контакт очима показали су се као следећи најпожељнији покрети у кревету, а 46% испитаника воли и кад се у сексуалне игрице увуку и сексуалне играчке.

Мушкарце и жене падају на различите ствари

Истраживање је показало и да различите ствари узбуђују мушкарце и жене. Мушкарци више воле да орално задовоље жене, него обрнуто. Чак 76% мушкараца рекло је да их пали када орално задовољавају своју партнерку, док је исто рекло 56% жена. Од оних које то не узбуђује чак 23% жена је рекло да им падне расположење за секс док орално задовољавају партнера.

Као највећи погодак, што се несексуалних фактора тиче, показао се добар мирис. Следеће је међу несексуалним факторима мажење у кревету.

Студија је показала и да је 37. година живота доба кад људи искушавају највише тога у кревету, преноси Вечерњилист.хр.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas